SANATATE

Siropul mai puternic decât penicilina: Trei ingrediente simple în lupta cu bolile

Putem lupta impotriva bolilor, bacteriilor si a infectiilor cu ajutorul antibioticelor. Din nefericire, aceasta nu este cea mai buna solutie, deoarece antibioticele pot avea o multime de efecte secundare, iar in unele cazuri pot deveni ineficiente, deoarece nu pot lupta impotriva virusilor rezistenti la anumite medicamente.

Cea mai buna optiune este, fara indoiala, consumul de remedii naturale, deoarece nu vor exista efecte secundare sau reactii adverse, totodata intarindu-ne sistemul imunitar si redandu-ne sanatatea.

Siropul de usturoi este simplu si usor de facut deoarece contine ingrediente putine si nu este costisitor.

Aveți nevoie de:
– oțet de mere
– usturoi
– miere organică

CITEȘTE ȘI: Cum îţi poţi proteja plămânii: Acesta este siropul minune pentru sănătate

Potrivit o-daia.net, toate cele trei ingrediente au beneficii puternice pentru sanatate si daca sunt amestecate obtineti efecte nemaipomenite. Acest sirop super sanatos stimuleaza sistemul imunitar, reduce nivelul tensiunii arteriale si nivelul colesterolului.

Rețeta

Ingrediente
– 8 căței de usturoi decojiți și tocați
– 200 ml oțet de mere
– 200 ml miere organică

Mod de preparare

Mai întâi de toate, tocați bine usturoiul. Adăugați mierea și oțetul și amestecati timp de un minut. Turnați tot amestecul într-un borcan de sticlă și depozitați-l în frigider timp de 5 zile.

Notă: amestecați siropul zilnic, iar după 5 zile îl puteți consuma.

CITEȘTE ȘI: Sucul de ANANAS, de 5 ori mai eficient decât siropul de TUSE

Cum trebuie consumat acest sirop

Adaugati două lingurite de sirop intr-un pahar cu apa si beti din el dimineata pe stomacul gol, imediat dupa ce v-ati trezit. Ar trebui sa stiti ca acest sirop este extrem de puternic si nu trebuie consumat direct. De aceea, se recomandă amestecul cu apă.

Usturoiul este unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta. Are puternice efecte anti-bacteriene si proprietati anti-virale. Usturoiul ajuta la stimularea sistemului imunitar si contine alicina, una dintre cele mai puternice antibiotice de pe planeta. Ar trebui consumat in fiecare zi deoarece este plin de substante nutritive sanatoase.

Mierea are proprietati anti-virale, anti-bacteriene si anti-fungice puternice. Acest ingredient este deseori folosit de multe persoane pentru a ameliora tusea cronica.

Otetul de mere este conține fitonutrienti diferiti, care sunt utili si benefici in prevenirea cancerului si crampelor la picior. Contine cantitati mari de acid citric, fiind de folos și pentru cei care au pietre la rinichi.

Acest sirop de usturoi facut in casa previne raceala si gripa, redandu-i organismului sanatatea optima de care are nevoie.

Comentarii: