LIFESTYLE

Șocant! Legendarul baschetbalist Kobe Bryant și una dintre fiicele lui au murit într-un accident de elicopter, cine i-a prezis sfârșitul tragic fostului star din NBA

Lumea întreagă este în șoc total! Kobe Bryant, un nume de legendă al baschetului mondial, fost star al echipei LA Lakers, a sfârșit tragic aseară după ce elicopterul în care se afla a luat foc în zbor și s-a zdrobit de pământ. În teribilul accident a pierit și una dintre fiicele vedetei din NBA, Gianna, iar vestea devastatoarea a picat ca un trăznet pentru întreaga lume.

Împreună cu Bryant, în elicopterul morții s-au aflat și un fost antrenor al vedetei lui Lakers și fiica acestuia, plus antrenoarea celor două fetițe. Fanii îl plâng pe Bryant și îi aduc omagii în fața sălii de baschet din oraș, chiar și președintele Statelor Unite, Donald Trump, le-a transmis condoleanțe familiilor îndurerate.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Kobe Bryant, campion olimpic și deținător de Oscar

Kobe Bryant este unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istoria acestui sport, cu titluri olimpice, distincții și multe alte premii cucerite într-o carieriă impresionantă.  Deşi retras din lumea baschetului profesionist în 2016, Kobe Bryant nu a ieşit din lumina reflectoarelor, în 2018 fiind premiat cu Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj animat intitulat Dear Basketball.

Astăzi, după ce cumplita veste a făcut înconjurul planetei, a devenit viral mesajul unui utilizator Twitter din 2012.  ”Kobe va muri într-un accident de elicopter”, a scris acesta, atunci, postarea fiinda distribui acum de aproape 100.000 de utilizatori.

 

Comentarii: