LIFESTYLE

Soțul Catangăi, dezamăgit de Gigi Becali: ”Îi place să dea bani doar la televizor!”

”Regina” muzicii lăutărești a părăsit această lume, fulgerător, răpusă de Covid. N-a avut parte de o plecare spectaculoasă, din cauza protocolului, ci a fost băgată într-un sac de plastic, așa a pus-o în sicriu Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga a plecat rapid și i-a lăsat pe soțul și pe fiul ei nu doar cu inima frântă, dar și fără nici cel mai suport financiar, fiindcă trăiau din pensia ei.

Acum, Aurel Păduraru și fiul lui se vor muta din apartamentul din Bragadiru, în care au locuit după ce banca le-a luat casa: ”Suntem restanțieri la chiria de aici, nu avem bani, cine dorește să ne ajute le mulțumim din suflet.

Am cerut un acoperiș deasupra capului, pentru mine și pentru fiul meu. L-am rugat și pe Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5. El doar mi-a dat niște bani, vreo 2.500 de lei, dar aceștia erau pentru o cântare mai veche, la un eveniment. Mi-a spus că nu are de unde să îmi dea o locuință.”, a recunoscut Pădureanu în playtech.ro.

CITEȘTE ȘI:  ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Speranța e în altă parte

Pădureanu a bătut și la alte porți, cum ar veni. Și l-a sunat și pe Gigi Becali, cel mai mediatizat filantrop din țară.
”Am vorbit și cu Gigi Becali. I-am zis așa: ”Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: ”N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!”.

Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine? Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”, a spus dezamăgit cântărețul.

Mai are însă o speranță: ”Cred că mă va ajuta Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, la el, în Voluntari. Este frumos acolo, mă duc oriunde, să dea Dumnezeu să mă poată ajuta, este singurul primar care a fost impresionat de drama mea!”, este convins Aurel Pădureanu.

Comentarii: