SANATATE

Studiul care va da totul peste cap: Silicoanele ţi-ar putea salva viaţa

Foto: Pinterest.com

La asta nu te-ai fi aşteptat niciodată. Acesta este studiul care dă toate prejudecăţile peste cap. Silicoanele îţi pot salva viaţa. O spun chiar specialiştii.

 

Cu cativa ani in urma, pe internet circula o poveste potrivit careia viata unei femei a fost salvata de implanturile mamare dupa ce a fost impuscata in piept, relateaza iflscience.com. Ar putea, totusi, un implant mamar sa reprezinte intr-adevar o modalitate viabila de protejare impotriva unui glont? Chirurgi plasticieni de la Universitatea din Utah s-au straduit sa afle raspunsul la aceasta intrebare.

“Fragmentele glontului se aflau la doar cativa milimetri de inima si de alte organe vitale. Daca nu ar fi fost implantul, exista posibilitatea ca astazi sa nu mai fie in viata. Este o femeie norocoasa”, a declarat doctorul Ashkan Ghavami in 2010.

Ce trebuie să ştii când faci sex cu un bărbat de 30 de ani

Claudia Schiffer, apariţie spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris / GALERIE FOTO

Pericolele care te pândesc în această vară: De ce trebuie să te fereşti
Norocoasa, intr-adevar. Insa ar putea un implant mamar sa reprezinte intr-adevar o modalitate viabila de protejare impotriva unui glont? Chirurgi plasticieni de la Universitatea din Utah s-au straduit sa afle raspunsul la aceasta intrebare.

Publicat in Journal of Forensic Sciences, studiul s-a bazat pe efectuarea unor serii de teste in care cercetatorii au tras cu pistolul printr-un astfel de implant, pentru a observa daca acesta poate modifica viteza sau traiectoria glontului.

Efectele adverse ale medicamentelor asupra vieții sexuale: Cum influențează erecția

Semnele care îţi arată că sunteţi INCOMPATIBILI în pat

DE CE un pahar de ȘAMPANIE este la fel de sănătos ca o plimbare bună
Acestia au tintit implantul de la distanta de 2,5 metri, in spatele acestuia fiind prezent un gel cu o consistenta si duritate comparabile cu tesutul muscular uman. De asemenea, au efectuat acelasi test si fara prezenta gelului respectiv.

Astfel, experimentul a concluzionat ca implantul a diminuat semnificativ patrunderea glontului in corp. “Le puteti asemana cu niste mici airbag-uri”, a declarat autorul principal al studiului, Christopher Pannucci. Acesta a adaugat ca, in circumstantele potrivite, un implant mamar ar putea sa protejeze pieptul de un glont, o injunghiere sau un accident de masina.

Cu toate acestea, ar fi gresit sa credem ca o marire a bustului reprezinta o modalitate sigura de a supravietui unui astfel de incident.

Comentarii: