LIFESTYLE

Sumalya, fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl ei: Ce a insistat acesta față de ea

Sumalya, fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl ei: Ce a insistat acesta față de ea. De la moartea regretatei artiste, Rona Hartner, în noiembrie, anul trecut, fiica acesteia, Sumalya, în vârstă de 16 ani se află în grija rudelor materne. Tatăl copilei, Rocco Sedano, face tot ce-i stă în putință pentru a o îndepărta de familia fostei soții, iar Rinda Hartner susține că motivul ar fi anumite interese financiare.

Îndrăgita actriță Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie anul trecut, lăsând în urmă o fiică adolescentă pe nume Sumalya. Copila a fost devastată de pierderea mamei, iar acum cei care îi alină durerea sunt rudele mamei sale, printre care fratele Reon și sora Rinda Hartner.

CITEȘTE ȘI: Regele Charles al III-lea: Ce s-a întâmplat în minutele de dinainte ca diagnosticul de cancer să fie făcut public

Sumalya, fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl ei

Tatăl biologic al Sumalyei, Roco Sedano, și-a făcut apariția abia după moartea Ronei și și-a exprimat dorința de a o lua pe fată alături de el. Potrivit Rindei Hartner, acesta a amenințat-o pe adolescentă spunându-i că o va da în plasament, dacă nu vine cu el. La mijloc s-ar afla anumite interese financiare.

„A încercat să o ia pe fată cu el și de Crăciun, și de Anul Nou, dar fata nu a vrut. A stat doar de două ori la el’, spune sora Ronei Hartner, conform Gândul.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona’, a mai spus Rinda Hartner.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol nemulțumită de schimbarea de look prin care a trecut: „La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire” FOTO

Ce spune Rinda Hartner despre intențiile Rocco Sedano

Sora Ronei Hartner e de părere că fostul soț al Ronei vrea ca Sumalya să rămână la el, pentru a urmărește pentru a primi ajutor de la Guvern pentru că este părinte singur.

„Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern’, adaugă Rinda. Rita Sumalya, forțată să rămână în Franța.

Comentarii: