LIFESTYLE

Supermodelul din România care trăiește discret un basm! Manechinul școlit de Elite s-a măritat cu un milionar belgian, dar nu uită de unde a plecat. Imagini fabuloase de la aniversare

Supermodelul din România care trăiește discret un basm! Manechinul școlit de Elite s-a măritat cu un milionar belgian, dar nu uită de unde a plecat. Imagini fabuloase de la aniversare.

Numele ei este aproape necunoscut în show-bizz-ul românesc. Andreea Curpenar n-a apărut prin ziarele mondene, n-a fost implicată în scandaluri de alcov, pentru că iată, se poate defila pe podiumurile lumii chiar și așa. Fără să te agăți la brațul vreunei vedete și să te expui prin povești de tabloide.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Supermodelul de la Elite, aniversare de basm la castel, în Belgia

Despre Andreea Curpenar nu veți găsi prea multe detalii pe Google. Nici pe rețelele de socializare. Este unul dintre puținele modele care a reușit să strălucească pe podiumurile lumii. Dar și să-și țină viața privată departe de curiozitatea tabloidelor.

Superba timișoreancă, școlită la celebra agenție Elite din Londra, a muncit discret. Și-a construit o carieră de succes lăsând în urmă România și stabilindu-se afară. A prezentat colecții ale designerilor celebri și și-a câștigat respect în branșă.

Între timp, de supermodelul de la Elite s-a îndrăgostit un milionar belgian, mare afacerist în construcții. A luat-o de soție și au împreună doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiețel, de 3 ani.

Și chiar dacă fizicul i-ar permite oricând să mai urce pe pasarelă, după cum se vede chiar la recenta petrecere fabuloasă organizată la castel în ziua în care a împlinit 33 de ani, Andreea Curpenar a spus pas. Se ocupă de cei doi copii. Pe care-și dorește să-i învețe și tradițiile românești. De aceea, face naveta între Belgia și Banat.

Obișnuită însă cu munca, Andreea s-a dedicat familiei , dar și-a deschis și propriile afaceri în Belgia, țara soțului ei. O școală de modele, pentru că la asta se pricepe cel mai bine și o clinică de remodelare corporală și beauty.

 

 

 

Comentarii: