LIFESTYLE

Situația e explozivă, scandalul monstru dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a reaprins! Cântăreața și actorul și-au aruncat vorbe grele, acuzații fără precedent

Situația e explozivă, scandalul monstru dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a reaprins! Cântăreața și actorul și-au aruncat vorbe grele, acuzații fără precedent.

Totul a pornit de la faptul că George Burcea a chemat-o pe Andreea Bălan la tribunal. Motivul? Nu i-ar fi permis să ia legătura cu cele două fetițe în lunile în care și-a căutat norocul la Hollywood, peste Ocean. Actorul ar fi obținut o primă victorie în instanță care o obligă pe mamă să-i răspundă de trei ori pe săptămână la telefon.

Andreea Bălan a luat foc instantaneu. „Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din țară. Dar uită să spună și că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în alta zi. Nedorind să respecte programul de vizita cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur cf. veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni. În condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America. Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă. Și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar. Și acesta este adevărul care trebuie știut”, a declarat Andreea Bălan, conform spynews.ro.

George Burcea, replică devastatoare pentru Andreea Bălan

George Burcea i-a replicat imediat Andreei Bălan pe Facebook. „Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină. Nu am declarat nimic presei. Toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal. La care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații.

     La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă. Cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?

     Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec. Și speră să rămân acolo, pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?”, a scris George Burcea, pe contul său.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Am venit înapoi în țară pentru copiii mei”

„Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York. Am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele. Apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles.

Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit, suntem în căutarea unui apartament mai mare. Stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte.

În schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată. au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Viviana. Și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a acuzat-o George Burcea pe Andreea Bălan.

Citeste mai mult
Comentarii: