LIFESTYLE

Supermodelul Naomi Campbell, mamă la 50 de ani!

Dacă în urmă cu câțiva ani, Naomi Campbell nu lua în calcul faptul că într-o zi va avea un copil, până la urmă viața este extrem de imprevizibilă.

Așa că, la 50 de ani, supermodelul și-a surprins fanii cu minunata veste că a devenit mamă pentru prima oară. Naomi a făcut anunțul prin intermediul unei fotografii în care ține în palme piciorușele bebelușului și printr-un mesaj emoționant

„O binecuvântare mică m-a ales să-i fiu mamă” , a postat Naomi Campbell marți pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Dieta la PESTE 50 de ani. Ce modificări trebuie să faceți

Fanii au copleșit-o cu felicitări

Fotografia postată de Naomi a făcut imediat înconjurul lumii. Iar admiratorii s-au întrecut în comentarii și în urări de bine.
„Oh, Doamne, felicitări! Ce binecuvântare!”, a scris un fan. Un altul a comentat: „Astăzi este ziua? Absolut incredibil. Cât de norocoase sunteți amândouă! Ce mamă minunată vei fi”.

Acum lumea se înteabă cine este tatăl fetiței lui Naomi și dacă celebrul model este cumva într-o relație sau chiar deja căsătorită! Deocamdată, Naomi nu a dat detalii.

„Sunt atât de onorată că am acest suflet delicat în viața mea și nu există cuvinte potrivite prin care pot să descriu legătura cât pentru o viață pe care o simt cu îngerașul meu. Nu există iubire mai mare”, a mai scris ea, în dreptul fotografiei postate.

 

 

Comentarii: