HOROSCOP

HOROSCOP 19 Mai 2021

Berbec Vei fi un punct de sprijin atât pentru cei de acasă, cât și pentru colegii de la locul de muncă. Te vei bucura de o invitație în oraș, în cadrul căreia te vei confesa, vei discuta unele aspecte care te îngrijorează. Spre seară, vei pune la punct ultimele detalii pentru o vizită la o rudă plecată din oraș sau țară.

Taur
Este bine să te gândești inițial la consecințele fiecărei acțiuni, vorbe sau gest. Poți fi mult prea dur atunci când spui un adevăr, iar cei din jur te pot judeca aspru. În urma unei discuții purtate cu un apropiat, vei descoperi cât de multe lucruri aveți în comun și îți dorești să aveți o relație mai apropiată.

Gemeni
În prima parte a zilei, te lași răsfățat de către membrii familiei însă nu îți vei neglija îndatoririle. Schimbările firești din viață trebuie să le iei ca atare, fără să forțezi nota în vreun fel. Este timpul astăzi să acorzi importanță relației de cuplu, poți fi cel care preia inițiativa.

Rac
Astăzi, vei pune accentul pe relațiile sociale, vei încerca să te apropii mai mult de membrii familiei, pe care în ultima vreme i-ai pus pe locul secund. Relația cu partenerul de viață va trece la o nouă etapă, ceea ce îți va aduce zâmbetul pe buze. Spre seară, îți vei continua lucrul asupra proiectelor, revizuirea unor documente importante.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
Ești pe punctul de a încheia o afacere benefică, ceea ce te va face extrem de fericit. Nu vei putea amâna nicio activitate plănuită astăzi însă vei face față cu brio acestei zile extrem de încărcate. În a doua parte a zilei, vei iniția o discuție cu partenerul de viață, veți face planuri de viitor și veți cădea de acord la o schimbare majoră în viețile voastre.

Fecioară
Este o zi aglomerată însă în momentele de liniște vei acorda o deosebită atenție gândurilor, sentimentelor și vocii interioare. Ascultarea instinctului poate fi cea mai bună variantă în situațiile dificile din timpul, însă vei apela cu încredere la sfaturile unui membru al familiei. O vizită neașteptată va anima atmosfera ușor tensionată.

Balanță
Îi vei face pe plac unui apropiat, veți ieși fie în oraș să stați la taclale, fie vei îmbina utilul cu plăcutul printr-o sesiune de cumpărături. Venirea unei rude este prilej de sărbătoare pentru întreaga familie a nativului. Îți vei transmite nemulțumirea vizavi de ceea ce te supără și vei purta o discuție cu partenerul de viață pe acest subiect.

Scorpion
Atenția ta distributivă este extrem de importantă în activitățile pe care le desfășori și îți poate da o notă de superioritate. Fii prudent și verifică fiecare detaliu, mai ales când întreaga muncă se află pe umerii tăi! În după-amiaza aceasta ești pus pe drumuri, fie că vei acorda o mână de ajutor unui apropiat, fie pentru a rezolva câteva probleme personale.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Partea financiară pare a fi revenit la normal, veniturile sunt proporționate cu cheltuielile, astfel că nativul va putea pune la punct ultimele cumpărături pentru locuință. În a doua parte a zilei, un membru al familiei te va surprinde plăcut, un cadou însemnat este bine-venit, mai ales că în ultima perioadă treburile casnice au fost sarcina ta.

Capricorn
În prima parte a zilei, nu se poate pune problema unor momente de relaxare, treburile casnice, cumpărăturile sau plata facturilor sunt prioritare. În ciuda timpului insuficient, vei sta la taclale alături de o cunoștință mai veche, spre nemulțumirea partenerului de viață. Spre seară, pot apărea conflicte spontane care se vor diminua la fel de repede precum au început.

Vărsător
Este o zi destul de bună, în măsura în care aceștia te vei organiza foarte bine, astfel încât te vei ocupa de majoritatea atribuțiilor de serviciu. Pe lângă asta, iei în considerare și să faci anumite schimbări în viața ta, schimbări care vor fi bine-venite și îți vor aduce foarte multe lucruri bune și schimbări importante în viața ta, satisfacțiile cele mai mari fiind pe planul personal.

Pești
Vei descoperi locuri și persoane noi, perspective și mentalități diverse, toate într-o singură zi. O invitație la un eveniment te va pune pe gânduri însă nu refuzi nicio petrecere. În cea de-a doua parte a zilei, la finalul unei lungi discuții, vei decide că este nevoia unei schimbări în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: