LIFESTYLE

Superstiții legate de oglinzi. Avertismentul specialiștilor

Foto: Pinterest.com

 

Trebuie sa avem grija cu oglinzile din casa. Daca ne uitam mai mult de 30 de minute in ele, putem suferi cumplit. Cel putin, asa au sustinut Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru in emisiunea ”Adevaruri ascunse”.

Locul oglinzii nu este in dormitor

“In niciun caz oglinda nu trebuie sa fie in dormitor. Sa o fereasca Dumnezeu pe Lidia sa o pocneasca mitul ala. Oglinda e portalul dintre lumea de aici si lumea de dincolo. Oglinda, in primul rand, este cel mai mare captator de energii. Distruge la fel de bine energia dintr-un om. Sa ne aducem aminte cum un mare invatat, folosind niste oglinzi, a dat foc la toate vasele grecesti.

Nu te uita in proprii tai ochi in oglinda. Iti furi propria energie

Pot fi distrugatoare oglinzile. Oglinda este buna sa o folosesti pentru infrumusetare. Daca stai peste o jumatate de ora de uitat in oglinda… Nu te uita in proprii tai ochi in oglinda. Iti furi propria energie. Trebuie sa te uiti intr-un singur ochi in oglinda. Daca te uiti mai mult in partea stanga, ai migrene puternice.

A-ti privi propriul trup in dormitor e periculos. Cand treci in stare de alfa si te duci la oglinda, de ce ai nevoie de imaginea ta reflectata in oglinda pe pozitia de culcat?

Efectele negative ale statului COCOȘAT la birou asupra corpului și minții

A doua zi o sa te scoli fantastic de obosit. Energiile astea care se transmit nu se vad cu ochiul. Sunt reflectari ale propriei imagine. In dormitor nu am oglinda. Am avut, dar nu mai am”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea “Adevaruri ascunse”.

Dimpotriva, Lidia Fecioru crede ca acestea sunt doar niste mituri

“Exista mitul ca trebuie sa acoperim o oglinda cand moare cineva. Daca te uiti in oglinda in casa unde a murit o persoana, spiritul lui intra in oglinda. Ramane ancorat acolo in casa. Noaptea poate bantui.

CITEȘTE ȘI: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

De asemenea, cand se face spiritism e periculos. Intr-adevar, oglinda mareste spatiul, dar si forta, o dubleaza de zece ori mai mult. Si-atunci, lucrul asta, in ea se acumuleaza tot ce inseamna spirite. Oglinda inmagazineaza in ea informatia.

Atunci cand te contopesti, practic, cu oglinda ti se poate intampla ceva rau. Eu am oglinzi peste tot, facute de un prieten de-al meu. Sunt facute cu flori frumoase si au monograma pe ele”, a declarat bioenergoterapeutul Fecioru la Antena 3.

Comentarii: