RELATII

Superstiţii de care trebuie să ţii cont: Ce trebuie să faci când eşti într-o nouă relaţie

Foto: Pinterest.com

Îţi oferim sfaturi extrem de importante şi de neratat. Ce trebuie să faci dacă eşti într-o relaţie nouă şi nu vrei să dai greş? Sunt mai multe superstiţii de care trebuie să ţii cont.

 

Dacă vreți să știți cum vă veți cunoaște jumătatea sau ce să faceți ca să vă păstrați iubirea, trebuie să țineți cont de anumite superstiții. Iată care sunt acestea:

– Nu vă sărutați pe scări: Tradiția spune că pentru a vă păstra relația frumoasă ca la început, nu trebuie să vă sărutați pe scări. Altfel, e foarte posibil să vă despărțiți. De asemenea, pentru a nu fi parasite, femeile au grijă să nu calce niciodată șosetele bărbatului iubit. De asemenea, se spune că domnișoarele care se împiedică pe scări se vor mărita în scurt timp, iar cele care se împiedică de pragul casei când intră într-un loc important, își vor cunoaște foarte repede cel care le va deveni soț.

– Dormiți cu oglinda sub pernă pentru a vă visa iubitul: O altă superstiție spune că pentru a visa cum arată viitorul soț, trebuie să dormiți cu o oglindă sub pernă și să purtați hainele cu care urmează să dormiți, pe dos.

– Tot tradiția afirmă că soțul și soția care vor bea în fiecare dimineață busuioc uscat și mărunțit amestecat cu miere, pe stomacul gol, vor avea toată viața o iubire la fel de puternică ca atunci când s-au cunoscut, conform secretele.com. În Orient, se crede că cine are în dormitor un evantai decorative așezat pe peretele de lângă pat, va păstra iubirea.

Comentarii: