NUTRITIE

Surprinzătorul secret al celei mai bătrâne femei din lume: Ce mănâncă și ce bea zilnic

Foto: Pinterest.com

O calugarita in varsta de 118 ani care locuieste intr-un azil de batrani din sudul Frantei a devenit cea mai batrana persoana din lume, conform Guinness World Records.

Sora André este, de asemenea, cea mai in varsta calugarita din toate timpurile, potrivit unui comunicat publicat de Guinness.

Nascuta pe 11 februarie 1904, sora André si-a dedicat cea mai mare parte a vietii vietii religioase. Inainte de a deveni calugarita catolica, sora André a avut grija de copii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar apoi a petrecut 28 de ani ingrijind orfani si batrani intr-un spital.

CITEȘTE ȘI: Ciocolata preferată a Reginei Elisabeta și alte obiceiuri sănătoase ale familiei regale

Sora André, care locuieste langa orasul francez Toulon, este, de asemenea, cel mai batran supravietuitor de Covid-19 din lume. Potrivit Guinness World Records, aceasta a fost testata pozitiv pentru virus la inceputul anului 2021, dar si-a revenit complet in trei saptamani, tocmai la timp pentru a implini 117 ani.

Intr-un interviu recent, sora André declara: „Simt ca mi-ar fi mai bine in rai, dar bunul Dumnezeu inca nu ma vrea”.

CITEȘTE ȘI: Momentele ideale pentru ciocolată – Când trebuie să o mănânci pentru a-ţi întări imunitatea şi memoria

Ciocolată și vin

Sora André are si obiceiuri zilnice, care se pare ca nu ii afecteaza deloc sanatatea, ci dimpotriva. Aceasta mananca ciocolata si bea vin in fiecare zi.

Comentarii: