LIFESTYLE

Surpriza a la Ilie Năstase! Zicea că se însoară la vară cu Ioana Simion, dar și-a schimbat planurile

Fostul mare tenismen este de ieri, din nou, un bărbat însurat! Anunțul a fost făcut de actuala doamnă Năstase, pe Facebook. Ioana Simion și-a schimbat numele de profil în Năstase și a postat și prima imagine în calitate de soție a legendarului sportiv.

Ioana și Ilie Năstase au avut ieri, 25 aprilie, cununia civilă, urmând ca nunta să aibă loc în august, după ce ieșim din postul Sfintei Mării, pe plajă, la Mamaia.

Pentru evenimentul de la starea civilă, Ioana a ales să poarte un pantalon evazat alb, o bluză în ton și un buchet de trandafiri în aceași nuanță, iar cununia pare să fi avut loc la un primărie de provincie.

Motivele pentru care Ilie a devansat cununia și pare să o fi făcut-o cumva spontan și fără să o plănuiască, nu au fost dezvăluite încă.

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

A cincea căsnicie pentru Nasty

Dacă pentru mult mai tânăra soție este vorba despre al doilea mariaj, ea fiind căsătorită anterior timp de 20 de ani, pentru Nasty este vorba despre al cincea căsnicie.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu și cu Brigitte Sfăt. De ultima, singura cu care nu are și copii, a divorțat cu scandal în toamnă, după o relație tumultoasă și presărată cu multe episoade care au făcut deliciul ziarelor de cancan.

Pe Ioana a cunoscut-o cu puțin timp înainte ca divorțul de Brigitte să se pronunțe în instanță și mărturisea fostul tenismen că a adus în viața lui exact ce îi lipsea la acel moment, liniștea.

”Prietenii începuseră să mă ocolească din cauza scandalurilor cu Brigitte!”, le povestea Năstase apropiaților. În plus, chiar doamna Năstase cu numărul 4 a recunoscut că l-ar fi înșelat pe fostul număr 1 al tenisului mondial, după ce acesta nu i-ar fi fost nici el fidel.

 

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

 

La 73 de ani, nu i-ar displăcea să devină și… tată!

Ilie Năstase are până acum 5 copii. Și, spune el, dacă se va întâmpla, va fi extrem de fericit să devină tătic din nou la această vârstă. Chiar dacă este deja bunică, la 43 de ani, Ioana a recunoscut că ea chiar și-ar dori un copil, o fetiță.

”Ea le iubește pe fetițele mele și i-ar plăcea tare mult. Iar eu aș fi bucuros… Ce? Parcă aș fi singurul bărbat care ar deveni tată la 73 de ani?”, a spus Năstase la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Până atunci însă, după ce au scăpat de grija cununiei la primărie, Nasty și Ioana pregătesc mai relaxați nunta programată pe plajă, la Mamaia. O petrecere lejeră, între prieteni cărora Năstase le-a transmis deja că trebuie să vină îmbrăcați lejer: în teniși, pantaloni albi și tricouri! C-așa-i în tenis!

 

 

 

 

Comentarii: