REVIEW

Surpriză în tipul celor mai admirați oameni în 2019: Pe primul loc e soția unui politician

A fost întocmit topul celor mai admiraţi oameni celebri ai planetei pentru anul 2019.

Soţia fostului preşedinte al Americii, Michelle Obama (55 de ani) a detronat-o pe actriţa Angelina Jolie (44 de ani), în timp ce Regina Elisabeta a II-a (93 de ani), în clasamentul pentru Regatul Unit, şi fondatorul Microsoft, Bill Gates (63 de ani), îşi menţin poziţiile de pe primul loc.

Michelle Obama și Bill Gates

Michelle Obama şi Bill Gates au fost desemnaţi cei mai admiraţi oameni din lume, potrivit unui nou clasament realizat de YouGov, scrie Daily Mail. Lista YouGov cuprinde 20 de bărbaţi şi 20 de femei, care au fost aleşi ca urmare a chestionarelor la care au răspuns mai mult de 42,000 de persoane din 41 de ţări.

CITEȘTE ȘI: Primul lucru făcut dimineaţa: Ce obiceiuri matinale au oamenii de succes

Fosta prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii a detronat-o pe Angelina Jolie, ajungând astfel pe primul loc în topul, pentru femei, realizat de YouGov. Pe al doilea loc urmează actriţa, producătoarea de film şi managerul propriului post de televiziune (OWN), Oprah Winfrey, în timp ce Angelina Jolie a ajuns pe locul al treilea, anul trecut revenindu-i prima poziţie.

În topul din lume se mai află mai multe femei din industria divertismentului, printre care Madonna, Taylor Swift, Pryanka Chopra şi Ellen DeGeneres. Şi un număr remarcant de persoane din lumea politică deţin poziţii în clasament, printre acestea fiind Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May şi Melania Trump.

În ceea ce priveşte lista întocmită pentru bărbaţi, se află mai mulţi oameni de afaceri şi staruri din lumea sportului, inclusiv Warren Buffet, Elon Musk, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Miliardarul Bill Gates a rămas cea mai populară figură masculină, aflându-se pe această poziţie încă din 2015.

CITEȘTE ȘI: Succesul este un mod de a gândi: Şase reguli respectate de lideri

Îl urmează în topul celor mai admiraţi bărbaţi fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, pe locul trei clasându-se actorul Jackie Chan. Următoarele poziţii sunt ocupate, în ordine, de preşedintele Chinei Xi Jingping şi de omul de afaceri Jack Ma. În acelaşi top, Papa Francisc se află pe locul 15.

Comentarii: