LIFESTYLE

Telenovela continuă în familia Năstase! Ce declarație-șoc face Ioana în plin divorț de Ilie

Dacă nu s-o fi încheiat deja, serialul cu divorțul numărul 5 al legendarului sportiv pare să-și consume ultimele episoade. E simplu de dedus asta după cum au decurs lucrurile de la Paște încoa, pentru că Ioana și Ilie nu mai prididesc cu declarațiile și sublinierile pe rețelele de socializare.

După ce au petrecut Învierea împreună cu familia Ioanei, la Hârșova, Ilie și doamna cu care este în divorț s-au afișat non-stop împreună.

Iar fostul tenisman a ținut, de fiecare dată, să marcheze momentele victorioase pe Facebook, menționând că este împreună cu soția lui ba la Cercul Militar, ba la alt eveniment.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Se încheie divorțul de la prima înfățișare?

Ioana, în schimb, s-a ținut, vorba bine, puțin mai bățoasă. Femeia care a fugit în toiul nopții, cu ajutorul poliției, din pumnii lui Năstase și s-a jurat că nu se mai întoarce, a lăsat-o mai moale cu despărțirea.

În sensul în care, după ce s-a declarat vehementă, îndemând femeile lovite de parteneri să nu accepte nicio formă de agresiune, chiar ea a făcut pasul înapoi.

Au ieșit împreună la masă de mai multe ori, l-a invitat de Paște la mama ei, ba chiar a recunoscut că au și dormit iar împreună. Gurile rele spun că la mijloc ar fi o tactică de ”adormire” a lui Ilie ca să rămână cu cadourile și după divorț.

Alții zic, tot așa, că nu va merge cu povestea până la final, ci doar l-a speriat puțin pe fostul deputat ca să mai pluseze ceva, pe lângă apartament, bolid de lux și genți de firmă. Lumea în târg vorbește multe, iar gura lumii cine s-o astupe?

Ce e cert însă, dincolo de speculații, Ioana chiar dă semne că divorțul programat pe 24 iunie s-ar încheia înainte să înceapă. Iar ultima fotografie urcată de ea pe rețele alimentează clar povestea. Ioana s-a pozat lângă un buchet imens de trandafiri albi, și-a tagguit locația, adică acasă la Ilie, în complexul rezidențial unde are casa, și a lăsat mesajul: ”Mulțumesc, dragul meu!”

 

 

 

Comentarii: