LIFESTYLE

Teo Trandafir, despre fiica ei, Maia: ”N-am vrut să adopt, a picat din cer!”

Îndrăgita vedetă tv este mamă mândră, acum când fiica ei are 17 ani și e deja o adolescentă model. Puțini știau însă că Teo nu a avut niciodată intenția să înfieze un copil, ci la mijloc a fost destinul. “Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele.

Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata!» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a mărturisit Teo Trandafir, pentru emisiunea on line „În Oglindă”, de la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

”Copilul meu urla după mine!”

Soarta a vrut asta. Ca Teo să adopte un copil. Iar totul a pornit de la o promisiune pe care realizatoarea tv i-o făcuse unei prietene care pierduse o sarcină.

“Și mi-a dat telefon de la spital, era extrem de sedată și m-a întrebat cu jumătate de glas dacă mă leg să adoptăm amândouă. N-am putut să-i spun în momentul ăla nimic. Și-am spus “Mă leg”. Am ajuns acasă și am spus “Doamne, am mințit-o”. Cum să fac eu acum?

Și am început să mă rog la Dumnezeu, exact așa cuvânt cu cuvânt ”Doamne, dacă tu crezi că eu pot să am grijă de un copil, eu care nu pot să am grijă de mine, dă-mi un semn. O să fiu cu urechile ciulite, o să înţeleg, pentru că știi că sunt suficient de subtilă încât în momentul în care îmi declini o realitate să o prind din zbor”.

Nu mi-a declinat o realitate, am primit un telefon. ”bună ziua, am în fața mea o femeie care dorește să…Vrei?”…”Da””, a povestit Teo Trandafir la Kanal D.

“După care au început nenorocirile, medicii din jurul meu, prietenii îmi spuneau că nu trebuia să fac asta pentru că trebuiau făcute analize, niște teste, că nu se știa dacă e fată sau băiat. Am spus că o să-i cumpăr toate hainele albe.

Perfect, și dacă-l făceam eu știam dacă e fată sau băiat? Și dacă-l făceam eu știam dacă are toate mâinile sau picioarele? Este copilul meu! Copilul meu urla după mine.

Și într-unul din interviurile pe care Maia le-a acordat pentru Kanal D spunea așa ”Din cer eu te-am ales ca să fim împreună și să ne trăim fericirea” Ea m-a ales, eu doar am știut să spun da în momentul în care a trebuit”, a mai spus vedeta TV.

 

 

 

 

Comentarii: