LIFESTYLE

George Burcea a dat lovitura: pe platourile de filmare cu Catherine Zeta-Jones!

Dacă Mădălina Ghenea a filmat la brațul lui Al Pacino, de ce n-ar filma și George Burcea alături de una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood?

Iată că s-au aliniat planetele pentru George Burcea. După ce și-a recuperat iubita care-l părăsise – mult mai puțin celebra Viviana Sposub, fostul soț al Andreei Bălan pare să-i fi venit apă multă la moară.

Iar lumea spune chiar că la 33 de ani, George Burcea a dat lovitura! Actorul român a fost ales să joace într-o producție Netflix, regizată de celebrul Tim Burton. Burcea va fi coleg pe platourile de filmare alături de nume mari din lumea filmului, printre care și soția lui Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones.

CITEȘTE ȘI: PENTRU BĂRBAȚI/ În formă și FĂRĂ un abonament la sală? Află CUM

Filmările sunt în România!

Cel mai recent proiect semnat de regizorul Tim Burton se numește „Wednesday” și este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”.

Iar filmările vor avea loc integral în România. Doar doi români se numără însă printre norocoșii care au primit rol în peliculă: George Burcea și Victor Dorobanțu.

George Burcea va interpreta rolul majordomului familiei, Lurch, iar Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.
„Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor”, a scris George Burcea, pe un InstaStory în care a anunțat mândru participarea sa în film.

Catherine Zeta-Jones, care interpretează rolul Morticiei Addams în serialul filmat de Tim Burton, abia așteaptă să se apuce de muncă.

„Sunt pe cale să încep filmările în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton şi cu designerul de machiaj şi costume cu care am mai lucrat, şi cu Luis Guzmán, care îl joacă pe Gomez, cu care am lucrat la «Traffic».
Va fi o tovărăşie cu adevărat minunată. Sunt nerăbdătoare”, le-a declarat actrița reporterilor Entertainment Tonight, pe covorul roşu la gala premiilor Primetime Emmy.

 

 

 

Comentarii: