HOROSCOP

HOROSCOP 23 septembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec După multe momente de îndoială, a venit vremea în care să aveți încredere deplină în forțele proprii și să vă folosiți din ce în ce mai mult aptitudinile. Acest lucru nu este valabil doar în planul profesional, ci și în cel al relațiilor de prietenie sau de dragoste. Reușiți să vă coordonați foarte bine, aveți un spirit organizatoric foarte bine dezvoltat și nu ratați nicio oportunitate.

Taur
Plănuiți câteva schimbări ale domiciliului, revizuiți grupul de prieteni, vă îmbunătățiți performanțele profesionale și petreceți mai mult timp cu membrii familiei. Aveți multe activități pe ordinea de zi, dar reușiți să le duceți pe toate la bun sfârșit, mai ales că vă organizați foarte bine timpul.

Gemeni
Lecțiile din trecut încă vă sunt de mare ajutor, mai ales în situațiile-limită în care nu știți cum să acționați. Aveți de înfruntat mai multe circumstanțe nefavorabile, dar dați dovadă de o precauție extraordinară. Ați învățat să vă controlați foarte bine și să nu vă avântați în necunoscut.

Rac
Deși nu aveți nimic de reproșat, reușiți să deranjați prin remarcile voastre acide, astfel că trebuie să vă abțineți de la anumite comentarii. Nu este exclus ca cei dragi să vă condamne pentru atitudinea voastră netolerantă. Este indicat să fiți mai receptivi și mai deschiși, dar și mai înțelepți în exprimare. Nu ar fi rău dacă v-ați controla mai bine ieșirile.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu
Nu vă place să interferați cu oameni noi, aveți deseori rețineri în a descoperi caractere noi și nu sunteți foarte deschiși la comunicare. Se recomandă să fiți voi înșivă în relație cu oamenii noi pe care îi veți cunoaște. Aceștia v-ar putea fi de mare ajutor în atingerea obiectivelor voastre, dar trebuie să vă faceți cunoscute intențiile.

Fecioară
Vă veți strădui să vă îndepliniți sarcinile, fapt ce nu va scăpa neobservat de către cei din jur. Implicarea și determinarea vă caracterizează în toate acțiunile pe care le inițiați. De asemenea, Fecioarele nu urmăresc obținerea anumitor beneficii, dar acestea vor apărea în mod independent de voința voastră.

Balanță
Vă dedicați tot mai mult carierei în detrimentul situației emoționale și este posibil să nu dați atenție unor trăiri intense care vă încearcă. Este indicat să vă preocupați mai mult de starea voastră emoțională, căci ar putea apărea aici anumite dezechilibre care să se reflecte pe toate planurile vieții voastre, inclusiv asupra carierei.

Scorpion
Scorpionii sunt printre cei mai puternici nativi și au capacitatea de a-și disimula sentimentele. Obișnuiți să faceți acest lucru mai ales când vă simțiți vulnerabili, dar nu este întotdeauna bine să acționați astfel. Vor exista momente în care este absolut necesar să vă exprimați sentimentele veridice și să nu mai ascundeți ceea ce vă încearcă.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
Aveți nevoie de odihnă și relaxare și aspirați la o atmosferă caldă, de familie, căreia îi duceți dorul. Aglomerația din viețile voastre este pe cale de a se sfârși, doar ca va fi nevoie să vă organizați mai bine activitățile. Este indicat, de asemenea, să vă ierarhizați prioritățile și să vă luați în seama dorințele, nu doar obligațiile.

Capricorn
Nu știți dacă responsabilitățile de la locul de muncă vă vor permite să vă realizați obiectivele. Se recomandă să luați în calcul toate avantajele și dezavantajele acestei călătorii, astfel încât să vedeți dacă merită acest compromis. De asemenea, jobul nu trebuie neglijat, căci acest lucru poate aduce cu sine instabilitate financiară, lucru care poate fi foarte dăunător.

Vărsător
Suneți destul de impulsiv și puteți acționa instinctual în situații-limită. Este nevoie de mai multă stăpânire de sine, dar și de mai multă responsabilitate. Aveți grijă la deciziile pripite și la consecințele care pot fi foarte serioase. Nu vă stă în fire să acționați instinctual, dar veți recurge și la astfel de metode prin prisma situațiilor în care vă veți afla.

Pești
Ați făcut numeroase demersuri ale căror efecte vă țin ca pe jar. Această atmosferă de tensiune și suspans vă poate distrage de la ceva ce este cu adevărat important, așa că este indicat să manifestați o atenție sporită față de tot ceea ce se petrece în jurul vostru. Nu uitați să comunicați cu cei din jur, să socializați și să vă distrageți atenția de la această așteptare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: