NUTRITIE

TOP/ Cele mai bune APLICAȚII de PRĂJITURI pentru iOS și Android

Astăzi nu am să vă recomand salate sau alte preparate fără calorii. Ci dulciuri, tot felul de prăjituri, mai exact.

Cu mai puține calorii sau, din contră, cu mai multe, de cele mai multe ori, atunci când dorim să încercăm o nouă prăjitură, apelăm la rețetele găsite pe site-urile de specialitate. Într-adevăr, internetul este plin de site-uri de profil.

Ceea ce nu știai însă este că cele mai bune colecții de rețete se găsesc în câteva aplicații.

Primul mare avantaj al aplicațiilor este calitatea rețetelor, toate rețetele fiind testate. Motivul este simplu: condițiile de aprobare ale unui aplicații, fie că este vorba de Android, fie iOS, sunt destul de stricte, astfel încât niciun developer nu-și permite să publice conțnut inexact sau greșit.

Un alt avantaj este acela că toate aplicațiile prezintă cantitățile în ce unitate de măsură folosești frecvent. Așdar, nu vei măsura în ”căni” sau unități anglo-saxone.

De asemenea, aplicațiile care răspund la căutarea rețete de prăjituri se actualizează constant, sunt foarte simplu clasificate pe categorii, sunt variate și sunt permenent supuse evaluării publice. Pot fi atât gratuite, cât și contra cost sau cu achiziții în aplicație.

Aplicații pentru iOS

Chocolate Recipes. Cei care sunt dependenți de ciocolată trebuie să fie foarte fericiți. Aplicația adună cele mai rapide și mai ușor de făcut rețete, unde, firesc, ciocolata este ingredientul de bază. Rai, nu altceva!

Ice Cream Recipes este o aplicație ce conține o mare colecție de rețete de înghețată preparate în casă. Drept bonus, aplicația conține și alte deserturi congelate. Avantajul acesteia este că fiecare rețetă include imagini, informații despre calorii și chiar ponturi privind reușita respectivei rețete. Poți selecta căutarea rețetelor: regular, cu puține calorii, fără zahăr sau vegetariene.

Pentru cei care urmează anumite diete, există de asemenea oferte.

Paleo Dessert Recipes a este o colecție de super-rețete, fără zahar și fără grăsimi nesănătoase. Rețetele sunt extrem de simple și absolut delicioase. Gogoși, cookie-uri, parfe-urile, brioșe, înghețată, prăjituri cu brânză, snack-uri, plăcinte, tarte, mousse sunt doar câteva dintre bunătățile găsite în aplicație.

Există și secțiuni extrem de bogate de rețete de prăjituri pentru diabetici și una bogată cu variante de dulciuri fără gluten.

Gluten-Free Recipes se remarcă prin bogăția de variante de rețete de prăjituri fără gluten. În plus, fiecare rețetă are mai multe variante. O să găsești rețete perfecte pentru cei care au alergii sau pentru cei care suferă de boala celiacă. Această aplicație conține 24 de rețete bonus pentru pâine fără gluten, iar review-urile sunt excente.

Aplicații pentru ANDROID

Easy No-Bake Desserts Recipes este una dintre cele mai utilizate aplicații pentru rețete de prăjituri. Rețetele sunt excelente, iar ingredientele, pentru cele mai multe din prajituri, tipice pentru preparate fără coacere. Găsești tot ce vrei de la plăcinte, la cheesecake, de la spume și creme, la bomboane.

Low carb Diet Desserts Recipes Dietele sărace în carbohidrați sunt obligatorii pentru unele boli cronice și pentru dietele care urmăresc scaderea în greutate.
În plus, aplicația conține și rețete cunoscute în variantele special concepute pentru un aport caloric rezonabil pentru fiecare porție. Plăcere fără regrete….

Ice Cream Recipes. Aplicația are rețete simple și gustoase, gândite după regula cea mai simplă a preparatelor făcute în casă. Conțin ingrediente banale, pe care care le are oricine în frigider. Aplicația are un ghid de aplicare foarte prietenos, o caracteristică a tuturor aplicațiilor Android.

Accesați secțiunea de iaurturi înghețate care este savuroasă și foarte sănătoasă. Vine vara…

1000 dessert este o aplicație care te face să gătești cu plăcere și care îți oferă soluții deosebite pentru deserturi. Colecția este extrem debogată, una dintre cele mai bogate găsite printre aplicațiile Android pentru rețete de prăjituri.

În plus este variată și conține o multe categorii, de la preparate dulci lichide la copturi, torturi, fursecuri și plăcinte.

De asemenea, găsești ușor ce te interesează pentru că are un motor propriu de căutare. Rețetele sunt simpatice, au imagini clare și intruncțiuni de tipul pas-cu-pas.

Orange Dessert Recipes este poate cea mai interesantă aplicație găsită pe Android. Toate retetele conțin portocale, iar unele sunt cu totul deosebite. Aplicația este acesibilă și se actualizează constant. În plus, există și un top al celor mai bune rețete stabilit după aprecirerea utilizatorilor aplicației.

Dacă nu te deranjează combinația de culori galben-portocaliu, de care aplicația abuzează ca fundal, atunci nu îmi rămâne decât să îți urez … Spor și poftă mare!

Foto: Pixabay.com

Comentarii: