NUTRITIE

Trucuri pentru o cafea perfectă: Metoda japoneză şi ingredientul care elimină efectele secundare neplăcute

Foto: Pinterest.com

Fiecare persoană își prepară cafeaua diferit, în funcție de gusturi. În timp ce unii preferă cafea dulce, alții o preferă neagră, fără zahăr. Totuși, indiferent de gusturi, nu trebuie să cumpărați o cafea scumpă pentru a obține o cafea bogată în arome.

Ca să aflați gustul unei cafele perfecte, nu trebuie să mergeți în Japonia, ci puteți pune în aplicare trucurile japonezilor.

CITEȘTE ȘI: Concluzie uimitoare a experților: De ce este mai sănătos să NU speli cana de cafea de la birou

Key Coffee, o companie japoneză de cafea, și-a dezvăluit recent noua tehnologie de fabricare a cafelei și susține că va transforma gustul pentru totdeauna. Secretul lor: răcirea boabelor de cafea imediat după recoltare.

În mod normal, boabele de cafea sunt imediat dezbrăcate de învelișul lor exterior după recoltare. Dar metoda unică a lui Key Coffee plasează boabele la temperaturi apropiate de îngheț și le permite să se maturizeze, crescând nivelurile de zaharoză, acizi organici și aminoacizi liberi.

Rezultatul: o aromă și un gust mai puternic și mai bogat. Adăugarea acestui ingredient neobișnuit ar putea schimba modul în care beți cafeaua.

Nu toata lumea suporta aroma puternica a cafelei. Potrivit teotrandafir.com, multe persoane au probleme digestive dupa ce beau cafea la prima ora a diminetii. Cafeaua energizeaza organismul si are efecte pozitive asupra tranzitului intestinal, insa exista situatii cand cofeina devine inamicul numarul 1 al stomacului.

CITEȘTE ȘI: Oamenii de știință au stabilit: Ora ideală pentru cafeaua de dimineață

Cafeaua tare poate provoca iritabilitate, disconfort si probleme la stomac pentru cei cu imunitatea foarte scazuta. Pentru a putea consuma cafeaua fara astfel de probleme, un strop de condiment nu ii strica.

O jumatate de lingurita de scortisoara introdusa in cafea face aceasta licoare energizanta mai usoara pentru stomac si elimina celelalte efecte negative.

 

 

Comentarii: