MODA

Trucuri de la stiliști: Ascunde inteligent o burtă proeminentă cu aceste metode simple

Stilul liber și hainele supradimensionate se impun tot mai ferm în clasamentul tendințelor în fiecare an. Unii se simte confortabil în lucruri care nu se potrivesc și nu interferează cu mișcarea, în timp ce alții vor pur și simplu să ascundă defectele siluetei lor.

Una dintre cele mai problematice zone ale figurii feminine este abdomenul. Iar dacă tocmai ați început să faceți exerciții fizice și să mâncați sănătos și doriți să arătați elegant chiar acum, puteți folosi trucuri simple de la stiliști pentru a corecta imperfecțiunile.

Liniile verticale

Nu vorbim doar despre dungă ca imprimeu principal, ci și despre acele verticale care sunt create cu ajutorul mai multor straturi de haine. Puteți alege un trench elegant, o vestă alungită, o cămașă și multe altele.

Dar este important să indicați zona taliei. Pentru a face acest lucru, bluza ar trebui să fie băgată în pantaloni cu talie înaltă, iar al doilea strat, adică un trench coat sau altceva, ar trebui să fie lăsat larg deschis.

CITEȘTE ȘI: Resetează instantaneu câțiva ani: Cum poți obține un look tineresc cu ajutorul hainelor

Ca urmare, un astfel de truc întinde în exterior figura și o face mai subțire. Este mai bine să refuzați culorile vii, deoarece acestea pot extinde în exterior volumele. De asemenea, trebuie să fiți atenți la alegerea materialului. De exemplu, catifeaua și pielea de căprioară nu sunt potrivite – ele dau un volum suplimentar.

Focalizarea atenției pe altă parte a corpului

Este necesar să distrageți ochii celorlalți de la linia abdomenului. De exemplu, puteți sublinia un gât frumos și lung, purtând o rochie sau un pulover cu decolteu în V.

Nu uitați să completați look-ul cu accesorii, elementele masive vor atrage atenția. Principala sarcină este să mutați accentul de pe zona cu probleme pe cea pe care o considerați impecabilă.

Geanta de umăr

Gențile de umăr sunt acum mai relevante ca niciodată. Pe lângă faptul că sunt elegante și mari, ele subliniază diagonala în proporțiile corpului. Datorită echilibrului dintre lățimea șoldurilor cu cea a umerilor, talia va arăta mai elegantă.

Statura înaltă

Hainele cu o talie înaltă vor ajuta să scăpați vizual de burta proeminentă. Principalul lucru este să nu alegeți fuste și pantaloni din țesătură subțire. De asemenea, este important să evitați elementele suplimentare pe îmbrăcăminte, în special la linia centurii. Opțiunea ideală ar fi pantalonii palazzo sau fustele cu croială dreaptă, cu fuste de tip wrap.

Fustele cu elastic vor arăta rău, așa că este mai bine să le evitați. În plus, acestea creează un volum suplimentar în zona taliei, care trebuie evitat. Blugii și pantalonii cu talie joasă sunt, de asemenea, o idee proastă.

CITEȘTE ȘI: Hainele care te îmbolnăvesc: La ce să fii atent

Corectoare de formă

Nu uitați de existența lenjeriei de corp corectoare care poate ascunde o burtă proeminentă în câteva secunde. În plus, datorită strângerii, silueta este alungită și devine mai strâmtă.

Adesea, frumusețile de la Hollywood poartă astfel de lenjerie intimă înainte de a ieși pe covorul roșu, astfel încât ținutele lor să arate perfect. Bărbații pot folosi, de asemenea, asemenea accesorii.

În viața de zi cu zi nu ar trebui să abuzezi de un astfel de life hack, dar înainte de un eveniment festiv în care trebuie să arăți perfect, de ce nu.

Comentarii: