REVIEW

Trucuri în gospodărie: Care sunt acele treburi casnice pe care le faci GREȘIT

La inceput de primavara e bine sa faci o curatenie generala pentru a inlatura murdaria si urmele de praf din cele mai ascunse coltisoare ale casei tale.

Dar ai grija cum faci treburile ca sa nu iti ingreunezi munca. Pentru ca sunt teeburi pe care le faci de mult timp, dar le faci gresit. Iata care sunt acestea:

Stergi geamurile cand este cald afara

Pare o idee perfecta sa cureti geamurile intr-o zi insorita, cand lumina puternica iti arata toata murdaria de pe sticla. In realitate, insa, caldura soarelui va usca mult mai repede solutia de curatat, iar pe geamuri vor ramane dare, potrivit acasa.ro.

CITEȘTE ȘI: Profesioniștii recomandă: Cum să termini curățenia mai repede și să o faci să dureze mai mult

Nu golesti sacul aspiratorului

Un aspirator cu sacul supraincarcat nu va mai avea putere de absorbtie. Nu lasa niciodata sacul aspiratorului sa fie plin mai mult de doua treimi din capacitatea lui.

Si ar mai fi ceva. Curata parul incalcit si scamele din sacul aspiratorului. Pot ajunge la motor si sa duca la arderea acestuia.

Bagi cutitele in masina de spalat vase

Poate ca nu stiai, dar detergentii de vase pot distruge lama cutitelor, iar taisul acestora se poate deteriora in masina de spalat de vase. De aceea, este indicat sa speli cutitele cu mana, in apa calduta si putin sapun.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: Cum să ai mocheta curată fără a apela la un specialist

Pui multe rufe in masina de spalat

Poate n-ai nici chef si nici timp sa speli toata ziua, insa n-ar trebui sa cedezi tentatiei de a supraincarca masina de spalat. Daca nu lasi suficient loc, hainele nu doar ca nu se vor spala bine, insa nici nu se vor limpezi cum trebuie si le vei scoate pline de apa.

Comentarii: