REVIEW

Trucuri în gospodărie: Cu ce speli geamurile pentru a nu se mai prăfui ușor

Te-ai saturat se speli non stop geamurile si la scurt timp sa fie din nou murdare, mai ales daca imediat ce le-ai curatat a plouat si praful s-a pus din nou pe ele? Nu trebuie sa te mai chinui daca pui in aplicare un truc genial. Este vorba despre un ingredient banal pe care trebuie sa il adaugi in apa.

Amoniac si apa

Prepara o solutie din amoniac si apa amestecata in proportie de 1 la 4 este buna pentru curatarea ferestrelor. Sterge apoi ferestrele cu ziare vechi. Hartia va asborbi umiditatea, iar plumbul continut in hartia de tipar va face ca suprafata sa straluceasca. Daca geamurile sunt foarte murdare, adauga in apa o lingura de amidion. Daca vrei sa le dai stralucire, tamponeaza cu o carpa cu ulei de gatit geamul, recomanda acasa.ro.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: Cum să speli pernele în mod corect pentru a le prelungi durata de viață

Apa, glicerina si amoniac

Si cel mai tare truc, care te va ajuta sa tii praful departe de geamurile tale abia acum il vei afla. Amesteca apa si glicerina si adauga cateva picaturi de amoniac in amestec.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: Cum să faci ca untul să fie moale dacă de abia l-ai scos din frigider

Apa si alcool

Un amestec de apa si alcool poate fi folosit pentru a mentine fereastra curata pe timp de iarna. Solutia de alcool nu numai ca va scapa de murdarie si praf, dar va indeparta si petele de grasime si urmele lasate de maini.

Comentarii: