REVIEW

Trucuri INTELIGENTE pe care să le folosești în bucătărie

Atunci când gătesc, multe persoane folosesc diferite trucuri care sunt foarte utile. Iată câteva dintre ele:

Cum congelezi corect legumele

După ce vei spăla și vei toca legumele, pune-le într-o pungă cu șină. După aceea poți închide șina, având grijă să lași într-un capăt puțin spațiu. Acolo vei pune un pai cu ajutorul căruia vei trage aerul din interiorul pungilor. Astfel, vei economisi mai mult spațiu în congelator.

Brânză și cașcaval PROASPETE?

Pentru ca brânza și cașcavalul să se mențină proaspete cât mai mult timp este bine să păstrezi ambalajul lor. Taie o bucată din ambalaj, cu tot cu produs. După care, folosește restul ambalajului pentru a împacheta brânza sau cașcavalul.

De ce este indicat să NU cureţi cartofii noi de coajă

Oboseala inexplicabilă. Cauze posibile

GALERIE FOTO / Cannes 2017 : Pamela Ander­son, de NERECUNOSCUT!

Gălbenuș ÎNTREG?

Poți separa gălbenușurile cu ajutorul unei sticle. Ai nevoie de o sticlă de jumătate de litru. Pune gura sticlei deasupra gălbenușului. După aceea apasă ușor, astfel încât acesta să intre în sticlă. Și asa se vor separa gălbenușurile de albuș.

Unt topit fără să folosești tigaia

Pentru a topi untul, poți folosi un truc simplu și eficient. Tot ce trebuie să faci este să fierbi puțină apă. După aceea o vei pune într-o cană. Când cana se încălzește, varsă apa. Pune cana caldă deasupra recipientului în care ai pus untul și las-o câteva secunde până când acesta se va topi.

Cantitate MARE de suc din citrice?

Poți stoarce ușor o lămâie. Înainte de toate, pune lămâia pe un tocător de lemn. Rulez-o de câteva ori. Apoi taie fructul pe jumătate. După aceea poți stoarce fiecare jumătate a lămâii.

Dieta Anei Aslan, femeia care a învins bătrânețea

Sfatul nutriţionistului: Nu mânca niciodată aceste fructe dacă eşti la dietă

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Morcovi curățați FĂRĂ cuțit?

Nu este obligatoriu să folosești un cuțit pentru a curăța morcovii. Ai putea folosi un burete din sârmă. Aceasta trebuie să fie fină, din inox. Tot ce trebuie să faci este să freci morcovii cu acel burete, sub un jet de apă. Astfel se vor curăța mai ușor.

Pepenele apetisant

Și, pentru că în curând va începe sezonul lor, iată cum poți tăia ușor un pepene roșu. Mai mult, va arăta cu adevărat ispititor…

Comentarii: