LIFESTYLE

Trump Paper, hârtia igienică care promite ”moliciune fără frontiere”!

 

Iritat de politica migratorie a presedintelui SUA, un avocat mexican, Antonio Battaglia, a decis sa produca hartie de toaleta cu efigia lui Donald Trump si sa ofere o parte din beneficii compatriotilor expulzati americani.

”M-am gandit la ceva care ar putea avea impact, nu pentru a-mi bate joc, ci pentru a ajuta oamenii”, a declarat Battaglia care s-a declarat satul sa auda cum Donald Trump vehiculeaza clisee rasiste fata de mexicani.

Avocatul al adaugat ca ”Trump Paper”, care promite ”moliciune fara frontiere”, face aluzie la zidul pe care miliardarul de la Casa Alba vrea sa-l construiasca de-a lungul lungii frontiere cu Mexicul. Antonio Battaglia a reamintit ca, la inceputul campaniei electorale americane, Donald Trump i-a tratat pe mexicani drept violatori si criminali, ”fara indoiala pentru a-si impresiona electoratul”, scrie 9news.com.au

Tipuri de durere DIRECT ASOCIATE cu stările emoționale

S-a deschis traficul pe Transalpina. Există însă RESTRICȚII orare!

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

”Cu Trump Paper am vrut sa ofer un raspuns social si pasnic, pentru ca nimeni nu trebuie sa taca. Oamenii nu trebuie sa lase fara raspuns insultele carora le sunt victime”, a mai spus avocatul mexican.

Gafa UIMITOARE făcută de Ivanka Trump: ”Cine este acest sfânt?”

Ce NU știai despre Melania Trump

Comentarii: