LIFESTYLE

Horoscop lunar – IUNIE 2017

Prima luna a verii vine impreuna cu multe surprize, dar si cu un spatiu al energiei benefice pentru fiecare dintre noi. Iata care sunt predictiile astrologice si cum arata horoscopul fiecarei zodii in luna iunie 2017:

Berbec

In iunie 2017, problemele de familie vor fi centrale pentru persoanele nascute in zodia Berbec. Veti avea nevoia sa va reorganizati relatiile cu cei mai apropiati. Va fi un moment cand va veti trasa cu claritate, propriile limite si asteptari pe care le aveti din partea celorlalti.

Cariera nu va reprezenta un aspect dominant pentru voi in iunie 2017.

Jupiter este favorabil relatiilor amoroase si daca vreti sa stabiliti ceva mai clar impreuna, este timpul sa faceti primul pas.

In ceea ce priveste sanatatea, incepeti vara plini de energie.

Taur

Taurilor le este rezervat un iunie 2017 de succes, cand se vor concentra pe job si alte proiecte. Uranus si Neptun vor avea un impact major asupra progresului lor in zona profesionala.

Finantele se vor dovedi de asemenea pe un trend ascendent si optimist, un trend ce se va mentine pe parcursul intregii veri. Relatiile amoroase vor fi ca si pana acum, „complicate”, in ceea ce ii priveste pe tauri. Cat despre sanatate, la acest capitol sunteti de invidiat.

Gemeni

Cei care s-au nascut in Zodia Gemeni vor trebui sa se concentreze mai mult asupra problemelor de familie si asupra chestiunilor psihologice interconectate cu acestea. Veti fi provocati ca in sfarsit, sa puneti in discutie si sa gasiti solutionari, pentru probleme de familie care va framantau de mai demult.

DEFECTELE pe care le au oamenii deștepți

29 lucruri pe care le faci INCORECT

De ce toţi oamenii îşi încep existenţa ca…FEMEI

Viata maritala va fi de asemenea turbulenta. In ceea ce priveste finantele insa, succesul va fi asigurat in luna iunie. Si in ceea ce priveste sanatatea veti sta foarte bine.

Rac

Spiritul de independenta si munca de echipa vor fi necesare pentru a asigura succesul persoanelor nascute in Zodia Rac, in luna iunie 2017. Jupiter este favorabil pentru planurile dumneavoastra din cariera. In ceea ce priveste finantele veti face de asemenea progrese neasteptate.

O stare energetica foarte buna va face foarte atractivi.

Leu

Luna iunie 2017 este luna cand leii trebuie sa invete sa isi asculte mai bine intutia. Ascultandu-si intuitia ei reusesc sa isi asigure succesul, in timp ce vocea egoului este cea care ii va mentine mereu pe o panta descendenta.

Activitati spirituale ca meditatia sau rugaciunea ii vor ajuta pe cei din zodia leu sa intre intr-un contact mai adanc cu ei insisi. Aceasta stare le va activa si nevoia de a face acte de caritate. Relatiile amoroase si sexuale se vor imbunatati in urmatoarea luna.

Fecioară

Cariera este un focus pentru persoanele din Fecioara in luna iunie 2017, iar acest progres se va realiza prin intermediul legaturilor sociale pe care le aveti de multa vreme. Profesia va aduce o contributie larga la prosperitatea voastra financiara in luna iunie 2017.

Neptun si Uranus care influenteaza major zodia voastra in luna iunie nu vor fi insa favorabile pentru relatiile amoroase. De asemenea, sanatatea va fi o provocare pentru fecioare.

Balanță

Luna iunie 2017 va fi una plina de energie pozitiva, datorita influentei lui Venus asupra persoanelor din aceasta zodie. Va veti simtimi optimisti in ciuda micilor obstacole pe care le veti intalni in cale. Persoanele din Balanta se vor simti respectate si admirate de catre ceilalti.

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Somnul în timpul zilei, PERICULOS pentru sănătate. Cu o singură excepție!

Trucuri INTELIGENTE pe care să le folosești în bucătărie

Din punct de vedere profesional va fi insa o luna provocatoare. Din punct de vedere financiar sunteti putin presati, iar in ceea ce priveste relatiile de familie, va trebui sa gestionati anumite turbulente venite si din aceasta zona.

Persoanele din aceasta zodie trebuie sa aiba mai multa grija in ceea ce priveste sanatatea lor.

Scorpion

In ceea ce ii priveste pe cei nascuti in Scorpion, cariera este cea mai importanta in luna iunie. Pentru acestia, rezolvarea si aducerea tuturor cerintelor si responsabilitatilor la zi. De asemenea, va intereseaza si sa proiectati noi strategii si obiective pentru viitor.

Persoana iubita se va implica foarte mult sa va ajute in aceste demersuri, ceea ce implicit aduce un vibe bun si in ceea ce priveste relatia de cuplu. In ceea ce priveste sanatatea si vitalitatea, acestea se manifesta exceptional in luna iunie.

Săgetător

Persoanele nascute in Zodia Sagetator vor avea un ritm de-a dreptul frenetic in luna iunie 2017. Mai ales persoanele implicate in activitati creative vor simti o adevarata inflorire in ceea ce priveste munca lor. De asemenea, posibilitati romantice se arata pentru cei singuri din aceasta zodie.

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Lucrurile care îţi influențează în mod INCONȘTIENT comanda la restaurant

Controversă în jurul noii jucării la modă,”Spinner”. Îi calmează sau nu pe cei mici?

Aspectele financiare sunt pe un trend ascendent entuziasmant. In ceea ce priveste sanatatea, veti avea nevoie de multa odihna pentru a face fata energiei dinamice ce va va cuprinde in luna iunie 2017.

Capricorn

Persoanele din Zodia Capricorn au multe sanse sa isi imbunatateasca descoperirile intelectuale. In luna iunie, din punct de vedere profesional va veti simti foarte activi si energici. Succesul financiar va fi de asemenea, pe masura.

In viata de familie va veti confrunta insa cu volatilitate si o stare de revolta fata de unele comportamente ale persoaneleor apropiate, ceea va deranjeaza. Sunt aspecte pe care incercati sa le adresati. Exercitiile si dieta iti vor imbunatati sanatatea.

Vărsător

Persoanele nascute in Zodia Varsator sunt provocate sa faca compromisuri importante in iunie 2017, mai ales in plan sentimental. Partea financiara se imbunatateste insa, in mod semnificativ si veti fi foarte apreciati datorita aptitudinilor de buni manageri.

In ceea ce priveste relatiile de familie, acestea vor fi placute si vor aduce multe raze de soare in sufletele voastre. La capitolul sanatate, stati de asemenea excelent.

Pești

In iunie 2017, va veti concentra cu precadere adsupra vietii dumneavoastra de familie. Conexiunea profunda adauga incredere de sine si un suport de care oricine are nevoie pentru a inflori in viata sa.

Hainele noi trebuie splălate înainte de a le purta?

MITURI despre ceea ce îşi doresc BĂRBAȚII în dormitor

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Iata de ce, pentru voi, luna iunie va fi o oportunitate pentru a va crea o ambianta de familie placuta. Puteti face acest lucru petrecand timp de calitate cu cei dragi. Veti vedea curand cum, linistea din plan familial se va manifesta si in celelalte aspecte ale vietii.

In ceea ce priveste sanatatea insa, trebuie sa fiti mai atenti.

Comentarii: