LIFESTYLE

DEFECTELE pe care le au oamenii deștepți

Foto: Phoebe Tonkin

Deşi probabil crezi contrariul, pentru oamenii deștepți, viața nu este mai ușoară. Dimpotrivă!

Un sondaj recent realizat pe Quora arată care sunt problemele cu care se confruntă aceștia și cum ies la iveală defectele lor. O sută de persoane au răspuns la un chestionar despre problemele oamenilor inteligenți.

Aparent, lumea crede că, dacă ești deștept, nu ai probleme serioase, însă, în acest caz, acestea sunt mai complexe. De asemenea, defectele lor le fac și mai dificilă trecerea peste aceste provocări.

Iată care sunt cele mai frecvente defecte ale oamenilor deștepti! Ține cont de ele atunci când ești tentată să îi judeci pe cei din jur!

Se tem de eșec

Această frică este mai pronunțată la oamenii deștepți, pentru că lumea are de la ei așteptări mult mai mari. De aceea, ei se simt responsabili, obligați să aibă succes, să nu dezamăgească. De aceea, preferă să nu își asume riscuri și sunt îngroziți de ideea unui eșec. Din această cauză, nu vor putea lucra la adevăratul lor potențial. Ei sunt blocați de perspectiva unui posibil eșec, în loc să depună toate eforturile pentru a avea succes în ceea ce și-au propus.

Lucurile pe care NU le spune NIMENI când vine vorba de sex

Care sunt cei mai PERICULOȘI iubiți din zodiac

Adevărul despre ciocolata neagră. Cât de sănătoasă este, de fapt!

Ei gândesc, nu simt

Un mare defect al oamenilor inteligenți este dificultatea cu care își exprimă emoțiile. De asemenea, pentru ei este mai greu să ia decizii bazate pe ceea ce simt. Acest lucru se întâmplă pentru că ei își înțeleg mult mai bine sentimentele, iar asta duce cumva la un blocaj în exteriorizarea lor. De exemplu, un om deștept nu plânge dacă are un necaz. Mintea lui este mai preocupată să înțeleagă emoția, să analizeze, nu să exprime.

Simt nevoia să îi corecteze pe alții

De fiecare dată când cineva greșește, un om inteligent va simți nevoia să-l corecteze. Desigur, având în vedere că ei știu mai multe decât cei din jur, se vor trezi foarte des în ipostaza de a-i corecta pe alții. Această obsesie petru corectitudinea unei informații îi poate face să pară aroganți. În realitate însă, ei sunt frustrați că trebuie mereu să intervină.

Te trezești noaptea? Ce probleme de sănătate poate ascunde ORA la care te trezeşti!

Te tratezi cu „doctorul Google”? Vezi ce RIȘTI!

Obiceiul care-ţi poate prelungi viaţa: Ce trebuie să facă când te trezeşti dimineaţa

Se consideră limitați

Spre deosebire de alții, oamenii inteligenți sunt perfect conștienți că au mereu ceva nou de învățat, că abilitățile și cunoștințele lor sunt limitate. Există și o vorbă de duh care spune „știu că nu știu nimic”, iar acest lucru este perfect adevărat la oamenii deștepți. De aceea, ei se vor resemna la un moment dat, înțelegând că este imposibil să cunoască sau să înțeleagă vreodată totul.

Comentarii: