FRUMUSETE LIFESTYLE

Uleiul de nucă de cocos cel mai bun pentru orice tip de păr: Lista efectelor benefice

Uleiul de nucă de cocos este ingredientul care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a părului. Uleiul de nucă de cocos poate fi folosit pentru combaterea mătreții și șuvițelor deteriorate, hidratarea scalpului și redarea strălucirii, el putând fi utilizat pe toate tipurile de păr.

Iată cum folosești ulei de nucă de cocos în funcție de tipul de păr pe care-l ai, potrivit clickpentrufemei.ro:

Păr uscat și deteriorat

Persoanele care au părul uscat, deteriorat sau foarte subțire pot folosi ulei de nucă de cocos pentru hidratare și regenerarea șuvițelor. Folosește uleiul ca mască sau masează scalpul cu el, lăsându-l să acționeze 20 de minute. Clătește la final din abundență cu apă călduță.

CITEȘTE ȘI: STUDIU realizat de psihologi: Cât de atrăgătoare ești în funcție de culoarea părului
Soluţii pentru creşterea rapidă a părului: Trei reţete mexicane pe care le poţi aplica acasă

Păr creț

Hidratează părul creț, gras și cu vârfurile uscate cu ulei de nucă de cocos. Aplică ulei pe vârfurile firelor de păr, lasă-l să acționeze 10-15 minute și apoi clătește cu apă călduță. Șamponează podoaba capilară așa cum o faci de obicei, după care o clătești din nou.

Păr gras

Persoanele care au părul gras pot aplica ulei de nucă de cocos pe șuvițe înainte de a-l spăla. În plus, poți amesteca ulei de nucă de cocos cu balsamul pe care-l folosești în mod normal, pentru ca apoi să masezi scapul cu pasta obținută. Clătește la final cu apă călduță.

Comentarii: