LIFESTYLE

Ultima dorință a fostului edil Viorel Lis e să fie incinerat! Ce i-a cerut mai tinerei sale soții, veți rămâne șocați

Ei bine, fostul primar general al Capitalei Viorel Lis și-a ținut fanii și susținătorii în șocuri continue de când a renunțat la politică. S-a însurat cu o femeie mult mai tânără, s-a transformat într-un personaj central al lumii mondene și a participat cu o frecevență uimitoare la diverse show-uri tv, de zi sau de noapte.

Iar dacă prietenii sau oamenii care cândva făceau parte din anturajul fostului edil au acuzat-o pe Oana Lis că e cea care îl târăște și îl umilește la bătrânețe, pentru bani, în diverse studiouri, Viorel i-a pus pe toți la punct.

”Mi-am trăit viața așa cum mi-a plăcut, în special de când m-am lăsat de politică. Am vrut să încerc de toate, eu am vrut să particip la emisiuni, eu am fost cel care și-a dorit să facă totul”, a ripostat atunci Viorel Lis, ca un adevărat bărbat.

Acum însă Lis, împovărat de boli și cu o sănătate din ce în ce mai șubredă, trece printr-o depresie cruntă și simte că sfârșitul se apropie. De aceea, vorbește mereu despre moarte și despre ultima lui dorință.

 

Citește și: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

 

Cea mai mare frică în fața morții

Viorel Lis i-a cerut soției ca după ce moare să îl incinereze. Iar cenușa sa să fie păstrată în grădina casei în care a locuit. Vrea ca și după trecerea lui în neființă să îi rămână aproape celei care, în ciuda răutăților celor din jur, i-a stat alături ca o soție devotată, aproape ca o infirmieră.

De altfel, fostul politician mărturisește că doar atenția și grija Oanei îl țin încă în viață, pentru că ea e cea care știe când trebuie să ia medicamentele și ea știe ce anume să-i dea. Fără ea, este pierdut.

Din bărbatul obișnuit să fie el sprijin pentru o soție mult prea tânără și neexperimentată, Viorel Lis a ajuns să depindă de Oana. De aceea, își face griji pentru viața ei, când el nu va mai fi.

“Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, mărturisește Oana Lis la “Star Matinal”, de la Antena Stars.

 

Victima unui atac cerebral, anul trecut

Viorel Lis a fost la un pas de moarte anul trecut, când a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar. A avut noroc că a fost dus de urgență pentru că astfel risca să devină o legumă, spune soția lui.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza.”, povestește Oana, care mărturisește că soțul ei avea atunci momente când practic nu știa cine este ea!

Medicii i-au găsit atunci lui Lis leziuni cerebrale ischiemice şi l-au trecut pe un tratament pe care fostul edil trebuie să-l urmeze cât mai trăiește pentru a preveni un eventual ACV care să-l paralizeze.

 

Cine este Viorel Lis

Dacă îi întrebi pe cei mai tineri consumatori de presă mondenă, cu siguranță că vor spune despre Viorel Lis că este un personaj din show-bizz, și cam atât.

Dar cei mai trecuți de ale tinereții valuri își amintesc că Lis a fost primarul Bucureștiului, în două ”reprize”. Prima, din ianuarie 1997 și noiembrie 1998, când a asigurat interimatul după ce Victor Ciorbea a devenit premier. Iar cea de-a doua, din noiembrie 1998 și până în 2000, cu mandat ales de bucureșteni.

Lis a demisionat apoi din Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat și și-a format propriu partid, Partidul Noua Generație, pe care l-a părăsit apoi. Ulterior, șefia formațiunii i-a revenit lui Gigi Becali.

 

Comentarii: