LIFESTYLE

Una din încercările cele mai mari prin care a trecut Natașa Raab: Boala care a împiedicat-o să aibă copii

Una din încercările cele mai mari prin care a trecut Natașa Raab: Boala care a împiedicat-o să aibă copii. Natașa Raab, îndrăgita actriță pe care o vedeați des în reclama de la iaurt, a murit la vârsta de 70 de ani. Regretata actriță a avut o poveste inedită de viață.

S-a luptat cu o boală crâncenă pe care a reușit să o învingă, dar a avut mult de suferit. Actrița nu a mai putut face copii, iar acest lucru a devastat-o . Din păcate, Natașa Raab s-a stins viață luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani.

Natașa Raab s-a stins din viață, după ani de suferință. Actrița a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar în ultima vreme nu se mai putea deplasa. Regretata actriță era țintuită la pat și era îngrijtă de una dintre prietenele sale.

CITEȘTE ȘI: Boala gravă de care Kanye West a mărturisit că suferă

Una din încercările cele mai mari prin care a trecut Natașa Raab: Boala care a împiedicat-o să aibă copii

Natașa Raab a trăit o poveste de dragoste alături de medicul Val Guțul, dar nu au avut copii. Actrița a declarat în trecut motivul pentru care nu a putut deveni mamă niciodată. Visul ei de o viață a fost spulberat după ce a fost diagnosticată cu cancer, boala pe care a învins-o, dar din cauza căreia nu a mai putut însărcinată.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase.„, a povestit Nataşa Raab la Prima TV.

Cu toate acestea, soțul ei, regretatul medic Val Guțul a fost alături de ea șia sprijinit-o.

„Pentru că eu nu am putut (n.r. să facă copii). Lasă-mă să răspund… Povestea e mai dramatică si se continuă. În urma cu 20 si nu mai ştiu câţi ani, Nataşa a avut un neoplasm ovarian si eu am decis ca e mai bine să scoatem totul… am vrut sa infiem, dar s-a întâmplat. Aşa că, am rămas să mai învăţ„, spunea Val Guluț, soțul Natașei Raab.

În anul 2019, sotul actritei a decedat, iar starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit.
Actrița a declarat în nenumărate rânduri că își dorea să moară, mai ales după ce soțul ei a decedat.

Natașa Raab nu mai putea să meargă și are probleme de vorbite, din cauza bolii Parkinson.

CITEȘTE ȘI: Decizia drastică pe care Adele a luat-o față de fanii ei: Frica stă la bază

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit’, mărturisea Natașa Raab, în urmă cu un an și jumătate, potrivit viva.ro.

Comentarii: