NUTRITIE SANATATE

Una dintre cele mai sănătoase legume de pe planetă: Elimină grăsimea de la ficat, curăţă colonul, îmbunătăţeşte vederea

teotrandafir.com

Există o serie de boli care au început să îngrozească oamenii. Sunt din ce în ce mai multe cazuri, iar principalul motiv al apariției lor este alimentația nesănătoasă și excesivă.

Desigur, bolile de temut sunt: cancer, afecțiunile cardiace, diabetul și accidentul vascular cerebral. Un stil de viață dezordonat duce la declanșarea acestor boli.

Pentru a le preveni, trebuie să ne supraveghem neobosit dieta și să introducem în meniul nostru un aliat de nădejde: sfecla roșie.

Sfecla roșie este una dintre cele mai sănătoase legume de pe planetă, cu beneficii incredibile la nivelul organismului uman. Un aliment care este capabil să elimine grăsimea din ficat și să curețe temeinic colonul.

CITEŞTE ŞI: Vei vrea să mănânci zilnic sfeclă roșie: Șase beneficii extraordinare pentru sănătate

Mai mult, consumând sfeclă, veți constata că vederea dv. s-a îmbunătățit. Specialiștii de la Health Wealth Bridge au pus la punct rețeta perfectă care să aducă beneficii maxime în urma consumului acestui aliment.

Aveți nevoie de:

1 sfeclă roșie, de mărime medie

4 portocale

2 morcovi.

Cum se prepară:

După spălarea temeinică a ingredientelor, curățați-le de coajă, tăiați-le grosier și introduceți-le la blender. Trebuie să vă iasă un smoothie omogen.

Acest preparat trebuie consumat proaspăt și zilnic, pentru a vă îmbunătăți fluxul sangvin și funcțiile cerebrale.

CITEŞTE ŞI: Condimentul exotic pe care ar trebui folosit zilnic: Ţine glicemia sub control, reglează colesterolul

Este un puternic remediu, care vă va feri de multe probleme de sănătate, acționând ca un scut de imunitate.

Și, cel mai important, vă va ajuta să preveniți boli grave și de temut, cum ar fi cancerul și accidentul vascular cerebral.

Comentarii: