LIFESTYLE

”Războiul rece”, în varianta femeilor lui Cristi Borcea! Adevărul despre cum se înțeleg actuala, fosta și prima nevastă ale afaceristului aflat în inchisoare, amănunte picante

Despre Valentina Pelinel, fostul acționar de la Dinamo nu a contenit să spună că este marea lui iubire și că va rămâne ultima, din șirul de neveste puse în vitrină de Cristi Borcea. Și după nunta fastuoasă de la Budapesta, nașterea gemenelor și declarațiile de dragoste pe bandă rulantă, așa se și vede din afară.

Însă chiar și atunci când ești soția lui Borcea cu acte-n regulă, tot nu ai liniște și siguranță, spun gurile rele. Nu că milionarul ar mai avea timp și spațiu de vreo nouă cucerire. Nu, pericolul vine din altă parte, chiar de la cea care, zic cârcotașii, nu s-a împăcat niciodată cu înfrângerea, și anume Alina Vidican.

După ce i-a dat greu divorțul lui Borcea și a fost nevoită să plece departe în America după oficializarea despărțirii, Alina nu ar avea nicio intenție să o lase pe Valentina să-și savureze victoria. Așa că din când în când, mai aruncă câte o fumigenă în curtea celei de-a treia doamnă Borcea, ca să folosim o metaforă ca-n fotbal.

Ultima dată când Alina a stârnit ceva emoții a fost când Borcea se pregătea să se întoarcă după gratii. Fosta soție și femeia pentru care afaceristul a renunțat la căsnicia cu Mihaela și-a anunțat intenția de a petrece o vacanță-fulger în țară. Și evident, să treacă puțin și pe la vorbitor, pe la penitenciar.

Însă vorba a circulat și ar fi ajuns la urechile Valentinei, care a luat măsuri imediat. Apropiați ai familiei spun că i s-a transmis Alinei ca nu cumva să-și facă apariția și să îi cauzeze neplăceri actualei soții, aflată într-o stare nu prea bună în acele momente, scrie Wowbiz.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Alina nu uită, Mihaela iartă

După divorț, Alina și cei doi copii pe care-i are cu Borcea s-au mutat în America. Au rămas cu afacerea din Miami și cu o pensie alimentară consistentă, știut fiind faptul că Borcea este extrem de generos cu toți copiii lui.

Timișoreanca nu uită totuși și nu iartă faptul că Valentina a câștigat și că a apărut în viața lui Borcea când acesta era însurat cu ea. De pomină a rămas episodul în care Valentina s-a camuflat cu perucă și cu hanorac cu glugă și și-a vizitat iubitul la Poarta Albă, iar cameramanii care au filmat-o au băgat mâna-n foc că e au filmat-o pe… Alina!

Ei, bine, după ce s-a luptat în zadar, Alina a depus armele cu greu și a acceptat divorțul, negociat în mai multe runde, mai ales că Valentina îi născuse deja băiatul lui Borcea. Astfel, Alina a simțit și ea gustul otrăvii, spun apropiații, pe care i-a dat-o , la rândul ei, să o bea Mihaelei.

Timp de 7 ani, înainte să fie soția milionarului, Alina Vidican a fost cealaltă femeie, acesta fiind căsătorit cu Mihaela, cu care are 3 copii. A pus apoi piciorul în prag și l-a făcut pe Borcea să divorțeze de prima nevastă, care a preferat să se retragă discret, fără circ și amenințări.

De altfel, Mihaela a trecut elegant peste tot scandalul, l-a susținut pe Borcea și când a fost închis, s-a ocupat cu mână de fier de toate afacerile lui, nu l-a vorbit de rău și chiar a ajutat-o pe Alina. Chiar dacă aceasta, geloasă pe ea, ar fi încercat să-i bage ”strâmbe”, inventând tot felul de nimicuri, cum ar fi că Mihaela ar fi ales, de exemplu, scaune nepotrivite pentru ștrandul din Crângași, susțin oameni din anturajul lor.

 

 

 

Comentarii: