LIFESTYLE NUTRITIE

Vrei să ai o siluetă de invidiat, dar nu știi ce e mai important, dieta sau sportul? Iată ce spune antrenoarea momentului în România, Carmenfit

Considerată un adevărat ”guru” de mai toate doamnele și domnișoarele care au norocul să apuce să lucreze cu ea, celebra Carmenfit, pe numele ei Carmen Sorban, deține toate secretele unei transformări cu adevărat miraculoase. Însă am o veste pentru voi, oameni buni. Nu este vorba nici de o baghetă magică, nici de o capsulă sau vreo pastilă nemaipomenită și nemaiîntâlnită.

Este vorba de muncă, multă muncă, seriozitate și disciplină. În linii mari, cam tot ceea ce știm cu toatele, așa ca teorie. Practica însă ne omoară pe toți, de aceea am căutat puțin, m-am documentat și am zis să vă ofer câteva sfaturi și mici trucuri de la cunoscuta Carmenfit.

Citește și: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Nu se slăbește ”la grămadă”

Uitați cu totul de dietele generaliste, de regimul de slăbit pe care-l găsiți în orice colț de revistă glossy. Uitați complet și de celebrele diete restrictive, iar asta v-au spus-o în repetate rânduri și nutriționiști, medici diabetologi, specialiști în cercetare alimentară și experți.

V-o spune și maestra noastră preferată, dar sub o altă formă. ”Să ne înțelegem, nu există dieta Carmenfit, o singură dietă care funcționează la toată lumea! Deși se aseamănă între el, și o linguriță de ulei sau 30 de grame de orez fac diferența, așadar totul trebuie personalizat!”, explică pentru portalul mamapentrudoi.ro femeia care a reușit să sculpteze vedete precum Gina Pistol, Corina Bud sau Claudia Pavel, dar și mii de femei cu probleme grave de sănătate și metabolism.

Citește și:  De ce românii sunt cei mai mari consumatori de zahăr din Europa. Care sunt consecințele

Cum să dăm burta jos

E o problemă care ne arde pe toate, ca să zic așa. Fie că am născut, fie că ne-am rotunjit pentru că ne-a plăcut cam mult la cofetărie, fie ca vârsta, fie că sănătatea… Cauze sunt multiple, dar soluția pare să fie unică și universală. Și surpriză, Carmenfit ne spune că nu e musai să băgăm abdomene dimineața, la prânz și seara. Deși n-ar fi rău ca măcar de trei ori pe săptămână să ne mișcăm puțin și pe planșă.

”Dieta este cea care ajută cel mai mult! O alimetație corectă și 2-3 antrenamente pe săptămână vă ajută să obțineți silueta dorită, aș spune că dieta este mult mai importantă, fie că vreți să slăbiți, fie că vreți să faceți masă musculară”, spune cel mai căutat instructor de fitness din România. Iar dacă aveți vreun dubiu, pagina ei de Instagram vă va risipi orice îndoială.

 

Comentarii: