LIFESTYLE

Unde se fabrică în România pantofii celui mai valoros brand de top din lume / FOTO

Foto: theguardian.com

Publicatia britanica ”The Guardian” a relatat pe larg despre fabrica din România, in care grupul francez LVMH, unul dintre cei mai mari producatori din lume, ar fabrica incaltaminte de lux pe care o vinde apoi ca fiind ”made in Italy”.

DE CE trebuie să consumi CACAO, dacă ai PESTE 40 de ani

Un secret al brandului de lux Louis Vuitton Moet Hennessy este existenta fabricii din Cisnadie, Sibiu. In uzina Somarest se produc sute de perechi de pantofi, care sunt vanduti cu preturi intre 500 si 1800 de lire sterline, in strainatate.

Deși inițial, renumitul brand de lux a negat existența fabricii, Louis Vuitton nu a reușit să împiedice scurgerea pe internet a unor indicii despre manufacturarea românească. O căutare atentă pe site-urile românești, incluzând conturile personale de pe Facebook, a dus în cele din urmă presa la ușile fabricii.

Foto: theguardian.com

Mituri despre răceală și gripă. Cât este adevăr și cât este fals?

Ce să NU depozitezi NICIODATĂ sub pat. Vezi de ce!

Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Foto: theguardian.com

Cu toate acestea, managerii fabricii fac eforturi pentru a se asigura ca nu exista o transparenta in ceea ce priveste marca Louis Vuitton, mai ales in urma refuzului pe care l-au primit, in 2014, o echipa a unei televiziuni franceze care au dorit sa intre in fabrica.

Foto: theguardian.com

Fabrica de la Cisnadie a fost deschisa in 2002, iar in 2004 uzina producea aproximativ 150 de perechi de pantofi pe saptamana.

TOP Alimente sănătoase pentru oameni OCUPAȚI

Vrei să scapi de kilogramele în plus: Iată secretul care te poate scăpa de probleme

Dieta cu CASTANE. Slăbește sănătos!

In 2009 a fost deschisa o noua fabrica, la Avrig, care se ocupa cu productia de componente pentru genti si valize, conform publicației citate.

Jurnalistii mai sustin ca in uzina Somarest se produc, in prezent, 100.000 de perechi pe an, pantofi care ies pe poarta fabricii, insa fara talpa.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: