LIFESTYLE

Vedetă de la noi, mărturisiri despre trauma divorțului și pericolul depresiei! Cum a depășit cunoscuta actrița momentul de cumpănă

sursa: Viva!

Pe Ioana Ghinghină am îndrăgit-o toți încă de la primele roluri interpretate în telenovelele de pe Acasa TV. O femeie frumoasă, o actriță talentă care părea că-și găsise sufletul pereche și avea o căsnicie de indiviat cu actorul Alexandru Papadopol. Doar că lucrurile nu sunt mereu cum par a fi și la 41 de ani, Ioana Ginghină a luat viața de la capăt. A divorțat de Alexandru Papadopol, după un mariaj de 12 ani. O experiență care și-a lăsat urme, cea a divorțului,  o perioada traumatizantă dinaintea separării și eforturile zadarnice de a salva căsnicia, despre care artista face dezvăluiri acum, la o lună de la despărțirea oficială.

Ruptura, este convinsă Ioana, s-a produs mai demult. Atunci când a venit pe lume fiica lor, Ruxandra, acum aproape o adolescentă. ,,Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare… Nu știu!,,, mărturisește actrița într-un interviu în Viva. Și tot în același interviu, recunoaște că durerea cea mare din ultima vreme era că deja ajunsese să joace un rol în propria-i viață. Să salveze aparențele. Juca atât de mult teatru încât ajunsese să confunde realitatea și adevărul…

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

În pragul depresiei, a ajuns de ziua ei la psiholog!

La scurt timp după ce toată lumea a aflat despre divorț, Ioana Ghinghină s-a destăinuit pe blog. Tot acolo a recunoscut pentru prima dată calvarul trăit și pericolul iminent al depresiei, lupta cu această perfidă suferință care uneori poate avea urmări catastrofale și ireversibile. De ce?

,,Vreau ca femeile să știe că e normal să ai aceste emoții, e normal să simți frica, e normal să cazi, atâta timp cât vrei să te ridici. Da, nu eram bine! Nu mai mâncam, nu mai dormeam, nu mai conta cine sunt. Voiam cu disperare să găsesc o soluție ca să rezolv problema. Aveam cumva senzația că la mine este cheia și că pot să o rezolv și pe asta. Atunci au intervenit depresia, insomniile și atacurile de panică. Apogeul a fost când m-am trezit atât de singură de ziua mea. Cu niște bani în mână să-mi iau un cadou și atât, nicio îmbrățișare, nicio atenție, nimic.,, mai spune Ioana Ghinghină în revista Viva!

,,Am simțit atunci ca un gol imens, ca și cum aș cădea într-o prăpastie. Și marea problemă era că nu mă mai interesa să mă salvez. Atunci însă, s-a trezit mama din mine, căci ăsta a fost colacul meu de salvare. Am zis că trebuie să fiu puternică pentru Ruxandra. Trebuie să mă ridic, să mă scutur și să merg mai departe! Așa că mi-am făcut cadou de ziua mea o programare la psiholog.,, mărturisește actrița.

Comentarii: