LIFESTYLE

Vedetă tv, cununie în pandemie! Cristina Herea s-a măritat cu drone și cu poliția la ușă!

Viața merge înainte și oamenii se mai și iubesc pe vreme de pandemie. Se mai căsătoresc, vor să se distreze, iar unii înțeleg că acest lucru se poate și respectând legea.

Prezentatoarea știrilor România TV, Cristina Herea, a făcut cununia și o logodnă, weekendul trecut, amânând nunta adevărată pentru vremuri mai bune. Dar chiar și așa, vedeta și actualul ei soț au avut de organizat o petrecere, care a fost greu de pus la punct din cauza regulilor multe impuse de autorități. Iar dacă alții au făcut chefuri fără să țină cont de restricții nu a fost și cazul Cristinei Herea.

”Dincolo de numărul foarte restrâns, a fost distanțarea de la mese… Am fost nevoiți să aduce 20 de microfoane pentru că fiecare artist și fiecare om care a dorit să vorbească la microfon a trebuit să aibe microfonul lui.”, a povestit Cristina într-o intervenție la emisiunea colegului Victor Ciutacu.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Verificați în toate formele

La un moment dat, invitații Cristinei și ai soțului ei au observat că sunt… observați. Deasupra domeniului unde prezentatoarea a organizat o mică petrecere pentru cei apropiați au început să zboare…drone.

”Nu ne-am lămurit ale cui erau, într-adevăr au survolat această locație, au survolat ceva vreme să vadă dacă s-au detectat ceva nereguli, apoi a venit și poliția.”, a mai povestit Cristina Herea care a spus și că vizita poliției n-a avut darul să le taie cheful invitaților și lor, mirilor.

”N-au avut ce să strice pentru că au văzut că toate lucrurile sunt conform legii, au venit în locație, au fost discreți pentru că au văzut numărul foarte mic de persoane conform legii, au venit la o verificare, au văzut că totul e în regulă și atunci s-au retras, ne-au felicitat”, a mai spus vedeta la România TV.

 

 

 

Comentarii: