LIFESTYLE

Veşti minunate despre fiul lui Kamara! Real progres după cele patru operaţii cu celule stem, urmează şi a cincea, tot în Turcia

Pe 22 august, Leon, fiul artistului Kamara, va fi operat din nou, în Turcia. Este a cincea intervenţie chirugicală cu celule stem pe care o va suporta trupul plăpând al copilului de 5 ani şi două luni, despre care apropiaţii lui Kamara susţin că este un exemplu de tenacitate şi forţă şi că are o mare dorință de vindecare încât evoluția trebuia să apară.

Semnele bune se văd. Leon s-a ridicat singur în fund. Chiar și el a fost surprins de reușita sa. În plus, băiețelul mișcă brațele și a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimilează informații noi și e încăpățânat”, a declarat pentru VIVA! Ensar Duman.

Chiar şi Kamara spunea, la începutul verii, că starea lui Leon se îmbunătăţeşte: e mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel şi mai atent, mărturisea tatăl băiatului.

Se văd rezultatele după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi este mare lucru. În Turcia, am văzut nişte filmuleţe cu alţi copii care au trecut prin şase intervenţii. Unii aveau musculatura atrofiată în totalitate, iar aceşti copii acum merg pe picioarele lor”, spunea artistul în Adevărul.

Citeşte şi: Tipare diferite de creștere la sugari, în funcție de tipul de proteine consumate / STUDIU

Leon suferă de o teribilă boală

Prima dată când am fost ne-a zis că nu este candidatul potrivit pentru această procedură. A zis că, dacă după prima intervenţie nu o să observe ceva, nu o să le facem pe următoarele. Mergem din lună în lună. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exerciţiile acasă şi nu mai trebuie să stăm atât plecaţi acolo”, a completat şi mama băieţelului, Oana, fosta soție a lui Kamara.

Fiul lui Kamara a avut probleme imediat după naştere, o naştere grea, cu un travaliu mult prea lung a acuzat atunci artistul. Iar după o vreme, medicii au constatat că băiatul lui suferă de tetrapareză. Boala presupune o slăbiciune temporară sau permanentă în toate cele patru membre. Pacienții au mișcări rigide, date de creșterea tonusului mușchilor scheletici.

Comentarii: