LIFESTYLE

Viața lui Gabi Luncă bate filmul! Drame și întâmplări tulburătoare, de ce crede că i-a murit copila

Numele lui Gabi Luncă este acolo, undeva. Chiar și cei mai tineri au auzit despre ea, i-au fredonat poate melodiile. Cea mai cunoscută cântăreață de muzică de petrecere din România în viață, Gabi Luncă nu mai cântă de o vreme decât melodii religioase.

Cei care nu îi știu viața au rămas surprinși, însă cei care au știut necazurile și suferințele îndrăgitei artiste nu s-au mirat. Povestea lui Gabi Luncă bate orice scenariu de la Hollywood. S-a rugat mult ca să aibă un copil și i-a promis lui Dumnezeu că se va pocăi, dacă va rămâne însărcinată.

A rămas gravidă și a născut o fetiță. Doar că la doar două luni, copila a primit diagnosticul de enecefalită. ”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, a dezvăluit Gabi Luncă în cartea sa, ”Povestea vieții noastre”.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

S-a vindecat de cancer

O altă veste cruntă avea să primească artista în 2009. Când medicii i-au transmis că are cancer la sân s-a cutremurat, dar s-a rugat mult. “Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine.

M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, a mărturisit Gabi Luncă.

”Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon. Şedinţele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor. Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, a mai spus cântăreața.

 

 

 

 

 

Comentarii: