LIFESTYLE

Adi Vasile despre jocul împotriva codașei grupei:” Va fi cel mai greu meci al nostru!”

CSM București a plecat spre Germania, unde duminică întâlnește pe Bietigheim, echipa cu zero puncte după cinci meciuri în actualul sezon al Ligii Campionilor, iar antrenorul „tigroaicelor” vrea să evite o eventuală relaxare a fetelor sale.

CSM București revine în Liga Campionilor după victoria de pe teren propriu din week-endul trecut, contra celor de la FTC. Adversar le va fi duminică Bietigheim, „lanterna roșie” a grupei. Până acum, formația din Germania a jucat cinci partide și le-a pierdut pe toate. Tocmai acest lucru îi dă bătăi de cap lui Adi Vasile, antrenorul CSM-ului, care încearcă să le țină super concentrate pe elevele sale.

” Bietigheim este echipa care poate bate pe oricine, dacă prinde o zi bună. Trebuie să ne concentrăm mai mult decât la orice meci, e poate cel mai important meci al nostru. Ar fi cea mai mare greșeală să ne subestimăm adversarul”, este convins antrenorul CSM-ului, completat de Martine Smeets.

Extrema „tigroaicelor” a jucat trei sezoane la Bietigheim și le cunoaște mai bine pe unele dintre adversare. „Nu cred că sunt mai slabe decât anul trecut, au multe jucătoare noi și poate nu au omogenitate, dar au multă experiență internațională. Joacă rapid ,cu multe contraatacuri, este dificil să joci contra lor. Nici o echipă în grupă nu e slabă, ne pregătim de meci ca și cum am juca cu liderul”, spune handbalista CSM-ului.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Un sezon ALTFEL în Liga Campionilor”

Adi Vasile spune că se aștepta la surprizele de până acum din Liga Campionilor și mărturisește că nu este deloc mirat că în cealaltă grupă lider este ȚSKA.

„Este un an altfel în Liga Campionilor, Pandemia dă peste cap multe, echilibrul este mai prezent ca până acum. Este un an al responsabilității în teren și în afara lui. E greu de prevăzut finalul, nu mai poți spune de la început că sunt patru-cinci echipe favorite pentru Final Four”, spune antrenorul ”tigroaicelor”.

Înainte de meciul de duminică, CSM București este pe locul trei la grupei, cu șase puncte, unul mai puțin decât liderul Vipers și urmăritoarea Rostov.

 

 

 

 

Comentarii: