LIFESTYLE

Victoria Beckham bunică? Ce părere are fosta membră Spice Girls

Victoria Beckham bunică? Ce părere are fosta membră Spice Girls. Victoria Beckham este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz și o femeie cu multe talente, dar nu pare pregătită să adauge și statutul de „bunică” la CV-ul ei.

Designer-ul a intrat în panică atunci când a fost întrebată dacă este pregătită să devină bunică în timpul unui interviu recent acordat revistei Vogue.

Victoria Beckham bunică?

Fiul cel mare al designerului, Brooklyn Beckham, este căsătorit cu actrița Nicola Peltz din aprilie 2022. La câteva luni după nunta lor extravagantă, Brooklyn, acum în vârstă de 24 de ani, a recunoscut că vrea să aibă 10 copii cu soția sa: „Întotdeauna mi-am dorit să fiu un tată tânăr”, a declarat el pentru Entertainment Tonight. „Mi-ar plăcea să am o familie în curând, dar oricând soția mea va fi pregătită”.

Întrebată dacă este pregătită să își țină în brațe nepoții, Victoria Beckham a dezvăluit în cadrul interviului că momentan nu este acest lucru în plan, relatează elle.ro.

„Dumnezeule! Ce?! Woo. Stai puțin”, a răspuns ea, vizibil nervoasă. „Nu cred că se va întâmpla încă, dacă nu cumva voi știți ceva ce eu nu știu, nu se va întâmpla încă.”

CITEȘTE ȘI: Victoria Beckham vorbește, în premieră, despre infidelitatea soțului ei: Când s-a întâmplat acest lucru

Când Beckham și Peltz, în vârstă de 29 de ani, vor fi gata să intre în următoarea etapă a vieții lor, Victoria are deja câteva idei despre cum ar vrea să o strige nepoții ei.

„Ultima dată când am fost cu editorul Vogue Anna Wintour, am întrebat-o: ‘Anna, cum îți spun nepoții tăi?’. Iar ea mi-a spus: ‘Anna’”, și-a amintit ea. „Iar eu am zis: ‘Ei bine, este foarte elegant, așa că poate voi urma această cale’.” „Dar nu se va întâmpla încă. Dar, știți, sper că într-o zi, dacă voi fi binecuvântată, atunci ar fi minunat. Dar încă nu am ajuns acolo!”

Cum se înțeleg acum designer-ul și actrița

De asemenea, ea a povestit cum se înțelege acum cu Nicola Peltz, cu care se zvonea că s-a certat cândva în perioada nunții.

„Nicola este minunată și cred că este foarte talentată. Este atât de pasionată de ceea ce face. ar ea și Brooklyn se fac reciproc super fericiți, iar asta este minunat de văzut. Ca mamă tot ce îți dorești este ei, copiii, să fie fericiți, nu-i așa? Și asta e totul.”, a spus ea.

Victoria Beckham este, de asemenea, mama fiilor Romeo, de 21 de ani, și Cruz, de 18 ani, și a fiicei Harper, de 12 ani.

Se pare că tensiunile dintre Victoria Beckham și Nicola Peltz au luat sfârșit. Zilele trecute, fosta membră a formației Spice Girls a participat la premiera filmului Lola, care marchează debutul regizoral al nurorii sale, Nicola. Cele două păreau foarte apropiate, îmbrățișându-se chiar în fața fotografilor prezenți sâmbătă la Regency Bruin Theatre din Los Angeles.

CITEȘTE ȘI: David Beckham se lasă pe mâna fiicei sale de 12 ani când vine vorba de un singur lucru: Despre ce e vorba/ FOTO

În plus, Victoria i-a transmis soției lui Brooklyn și un mesaj de încurajare.

„Nu am putea fi mai mândri de tine! Felicitări pentru filmul tău incredibil, Lola. Oficial în cinematografe pe 9 februarie! Pupici xx”, a scris designerul pe contul său de Instagram în descrierea unor imagini cu Nicola.

Comentarii: