LIFESTYLE SANATATE

Viitoarea Regină a Angliei: Cum face față criticilor aduse

Camilla a devenit o parte integrantă a monarhiei în ultimii ani. Se crede că ea este unul dintre cei opt membri ai monarhiei pe care prințul Charles i-a imaginat pentru viitor. În februarie, regina Elisabeta a anunțat că dorește ca aceasta să primească titlul de regina consoartă atunci când Charles va urca pe tron, potrivit Business Insider.

Camilla, despre momentele cu prințul Charles. „Nu e ușor”

Pe lângă tot ce se știe despre Camilla Parker Bowles, au apărut tot felul de informații dure. Astfel, aceasta a vorbit despre abordarea criticilor publice.

Într-un interviu cu Giles Hattersley, Camilla a spus că „nu a fost ușor” să facă față criticilor aduse.

Camilla și Prințul Charles sunt căsătoriți din 2005, dar zvonurile că ar avea o aventură au început în timpul căsătoriei lui Charles cu Prințesa Diana.

CITEȘTE ȘI: Prințul Charles și degetele umflate: Ce indică aspectul de degete de cârnați

Speculațiile despre relația lor s-au intensificat după ce o transcriere a unui apel telefonic dintre Camilla și Charles a fost făcută publică în 1992, un incident care a ajuns să fie cunoscut sub numele de „Camillagate”.

Charles și Diana s-au despărțit în același an, iar Camilla a cerut divorțul de Andrew în 1995.

Scandalul a fost acoperit de presa britanică, iar tensiunea dintre Camilla și Prințesa Diana a fost descrisă în sezonul patru al serialului „The Crown”.

Comentariile din mass-media au afectat-o

Camilla a spus: „Nu este ușor. Am fost discutată atât de mult timp încât mi-am dat seama că trebuie să găsesc o modalitate de a trăi cu asta. Nimănui nu-i place să fie urmărit constant, ca mai apoi să ajungă să fie criticat”.

Camilla a discutat și despre relația ei cu Prințul Charles, spunându-i lui Hattersley că cei doi își face mereu timp unul pentru celălalt, în ciuda programelor lor încărcate.

„ Indiferent de programul nostru, ne bem ceaiul împreună și ne povestim ce s-a întâmplat pe timpul zilei”, a spus ea pentru Vogue, spunând mai departe că atunci când sunt în vacanță, le place să stea împreună, chiar dacă nu vorbesc tot timpul.

CITEȘTE ȘI: Informaţii din interior: Ciudăţeniile Prinţului Charles. Ce se întâmplă în fiecare zi cu pantofii săi

Camilla, viitoarea regină

„Când plecăm, cel mai frumos lucru este că stăm și ne citim cărțile în diferite colțuri ale aceleiași încăperi”, i-a spus ea lui Hattersley.

„Este foarte relaxant pentru că știi că nu trebuie să faci conversație.”

Comentarii: