LIFESTYLE

Vine barza în Dorobanți? Zăvoranca recunoaște că vrea un băiat, soțul ei, o fetiță

Ca și alte vedete trecute de o vârstă, și Oana Zăvoranu este întrebată des când face și ea un copil. Iar dacă până acum, colerica vedetă părea iritată de chestiunea în cauză, surpriză. Ea și soțul ei au vorbit despre acest subiect și au dat, acum, de înțeles că sunt, în sfârșit, pregătiți să devină părinți.

Alex Ashraf, soțul Oanei, a mărturisit că s-au gândit în ultima vreme și că își doresc să aibă un copil. ”Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată”, a dezvăluit bărbatul Zăvorancei, în timpul unui live pe rețelele de socializare când fanii i-au întrebat despre acest lucru. ”Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”, a spus și actrița.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

Fobie de sarcină

Că își doresc un copil, este una, rămâne însă de văzut desfășurarea acțiunii, fiind cunoscută fobia Oanei de a purta o sarcină. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că îi este frică de femeile însărcinate și de faptul că ar putea să se umfle și să nu se poată mișca.

De aceea, când a mai vorbit despre posibilitatea de a avea un copil, Zăvoranca a spus că are de gând să apeleze la o mamă surogat. Ba chiar a și anunțat că oferă 100 de mii de euro pentru femeia care va face acest lucru, evident, undeva în străinătate, pentru că în România, legislația nu permite asta.

 

 

 

Comentarii: