LIFESTYLE

Viorica de la Clejani are Covid! S-a internat de urgență la ”Matei Balș”

Pentru Viorica de la Clejani noul coronavirus era, până acum câteva zile, doar o gripă. Iar vedeta susținea că se va vaccina doar dacă va fi obligată să facă acest lucru.

Dar iată că artista s-a infectat,  iar norocul ei a fost că a făcut o formă ușoară a bolii, însă a mers și s-a internat la Institutul ”Matei Balș”. Cu toate astea, Ioniță a mărturisit că stă cu inima cât un purice până când o va vedea acasă din nou.

”Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea.

Viorica nu se vaccinase antiCovid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a mărturisit Ioniță de la Clejani pentru Playtech.

CITEȘTE ȘI: ORARUL organelor interne. Iată DE CE unele persoane se îmbolnăvesc mai des

Mesajul Vioricăi de pe patul de spital

Sperietura a fost mare și pentru cântăreața de muzică lăutărească. Așa că de pe patul de spital, Viorica și-a îndemnat admiratorii să meargă la medic atunci când au simptome.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși!

Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat la spital încă de la primele simptome. Am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente!

Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare.

 

 

 

Comentarii: