LIFESTYLE

Loredana Groza, pe perfuzii! Chiar ea a pus poze din ambulanță

Îndrăgita artistă a ajuns, duminică, 19 septembrie, în grija medicilor de la ambulanță, după ce i s-a făcut foarte rău. Ar fi trecut probabil ceva timp până s-ar fi aflat, dacă Loredana nu urca chiar ea o poză pe rețelele de socializare, făcută chiar într-o ambulanță – în spatele său aflându-se un cadru medical.

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea”, a fost mesajul care a însoțit fotografia cântăreței.

Loredana nu a dezvăluit momentan motivul pentru care a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor, care au băgat-o direct pe perfuzii.

CITEȘTE ȘI: Creierul se ”autodevorează” atunci când nu dormim suficient /STUDIU

De la bal la spital

Lori a fost recent la principalul eveniment monden al acestei perioade. Solista a incins atmosfera la petrecerea de după cununia Simonei Halep, unde s-a prezentat în calitate dublă calitate, fiind și pe lista de invitați.

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu”, a povestit Loredana.

 

 

 

Comentarii: