HOROSCOP

HOROSCOP 20 septembrie 2021

Berbec O veste primită la telefon s-ar putea să-ți dea ziua peste cap. Nu este tocmai mesajul la care sperai, dar nu-ți pierde speranța. Lucrurile se vor rezolva cu răbdare. Cineva a interpretat greșit ceva ce ai spus, ai grijă la consecințe.

Taur
Azi, mai mult ca oricând, trebuie să te folosești de logică pentru a rezolva diversele probleme de peste zi. Nu te lăsa pradă emoțiilor. Simți multă presiune la locul de muncă și îți este greu să te concentrezi din această cauză.

Gemeni
Nu te poți concentra și lucrezi destul de împrăștiat. Adună-ți gândurile, notează tot ce e important, în telefon, într-o agendă, important este să găsești o soluție pentru a trece peste această zi. Spre seară, lucrurile se mai calmează și poți răsufla ușurat.

Rac
Vești bune legate de bani. Se pare că reușești să recuperezi o datorie mai veche și te gândești să investești acești bani. Caută idei în rândurile celor care au deja această experiență și te pot ghida spre noul tău punct de interes.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu
Simți nevoia unei pauze, a unui concediu departe de agitația orașului. Vrei să petreci mai mult timp cu familia și te gândești deja cum vă puteți sincroniza pentru o ieșire, o escapadă undeva la munte sau chiar și la mare.

Fecioară
Niște vești legate de un membru al familiei nu te prea încântă. Vrei să ajuți, dar nu știi cum poți să intervii. Cel mai indicat ar fi să vorbești deschis cu persoana respectivă, să întrebi punctual ce nevoi are, cum o poți sprijini.

Balanță
Presimţirile pe care le ai de ceva timp încep să se adeverească. Nu trebuie să te concentrezi însă doar pe ajutorul acordat altor persoane. Ar fi bine să nu uiţi că propria persoană este la fel de importantă. Pe plan profesional lucrurile par să meargă mai bine.

Scorpion
Scorpionii se pot trezi prinşi într-o stare nesigură. Acest lucru ar putea scoate la iveală unele dintre emoțiile negative din trecut. Este important să faci diferenţa între ceea ce contează cu adevărat şi ce nu. Sănătatea este un alt capitol la care este bine să fii atent.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
O lipsă de comunicare între Săgetători și cineva apropiat ar putea duce la neînțelegeri. S-ar putea să nu pară atât de important, dar uneori lipsa de claritate poate duce la sentimente ce te pot afecta în viitor. Dacă cineva interpretează greșit ceea ce spui, mai bine clarifică la timp.

Capricorn
Indiferent cât de importantă este sarcina ta, fă-ți timp să asculți și să fii atent şi la ceea ce îți spune cineva apropiat, oricât de banal ar putea să pară la început. Dacă pierzi câteva minute acum, ai putea evita o ruptură serioasă pe viitor atunci când vine vorba despre o prietenie.

Vărsător
Relaţia de cuplu nu mai este la fel de promiţătoare cum părea la început. Cei care sunt singuri nu trebuie să confunde prietenia cu dorinţa de a duce lucrurile la un alt nivel. Aceasta este o situație dificilă, dar trebuie să ocolești situaţiile în care o persoană ar putea fi rănită.

Pești
Nu îți găsești energia şi nici nu te poți concentra ca la carte. O veste importantă ar putea să apară pe seară de la cineva drag. Ai în plan să te relaxezi cu un film bun sau cu o ieşire în oraş. Încă nu ştii dacă ai chef să socializezi prea mult sau nu.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: