LIFESTYLE

Vlăduța Lupău, la un pas de moarte! Artista, în comă după un accident

Vlăduța Lupău este dintre cele mai îndrăgite artiste în ceea ce privește muzica de petrecere. ”Frumoasa Ardealului”, așa cum este numită Vlăduța, se bucură de popularitate extraordinară, piesele pe care le scoate fiind mereu în topul vizualizărilor pe Youtube.

Cântăreața o duce bine și pe plan personal, este căsătorită cu un fotbalist și nu duce lipsă de nimic. Puțină lume știe însă că Vlăduța Lupău a trecut prin momente cumplite de cumpănă, din care abia a scăpat cu viață.

Vedeta a povestit că atunci când era clasa a XI-a, a fost implicată într-un accident rutier și a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că o zi și jumătate, a fost conectată la aparate, în comă. Incidentul a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta.

Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Aveam senzația că am 14 ani!

Momentele au fost teribile pentru părinții Vlăduței și pentru fratele ei, care era cu ea când s-a întâmplat accidentul.
„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după.

Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit ea.

”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a spus cântăreața.

 

 

Comentarii: