HOROSCOP

HOROSCOP 23 iulie 2021

Berbec În ultima vreme nu te-ai simțit tocmai bine. De aceea, ar fi bine să consulți un medic și, totodată, să începi să pui mai mult accent pe odihnă. De asemenea, în a doua parte a zilei, chiar un superior ți-ar putea sugera acest lucru. Ai o zi încărcată, dar îți place să culegi roadele muncii tale și să vorbești despre ceea ce faci.

Taur
Treci printr-o perioadă de tranziție, iar anumite persoane par sa te încurce. Dacă nu mai dorești pe cineva în viața ta, este momentul potrivit pentru a-i spune acest lucru. Ai doi ochi, nu poți să îl iubești pe unul mai mult decât pe celălalt: așa este situația în care te găsești. Nu ți se cer neapărat alegeri sau mărturisiri, dar starea ta interioară vrea pentru sine o lămurire.

Gemeni
În planul sentimental lucrurile par să stea mai bine ca niciodată. Ai șanse să cunoști o persoană față de care să te simți atras; îți dai seama că ești pe aceeași lungime de undă cu ea, iar această situație îți poate da o stare euforică. Ai sentimentul că nu ai terminat ceva. Îți revizuiești totul și simți că ceva îți scapă, că uiți un lucru important.

Rac
Problemele financiare rămân principala cauză de stres. Nu știi cum să faci față unor datorii însă astăzi există șanse să obții o păsuire. Este posibil ca un prieten să încerce să afle de la tine anumite lucruri. Îți recomandăm să nu îi dezvălui detalii intime, pentru că intenția lui nu este una bună, chiar dacă în aparență așa arată.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
În prima parte a zilei cunoști o persoană care te motivează să duci la bun sfârșit ceva ce începuseși de mult timp. În restul zilei te vei concentra să găsești o modalitate de a îți promova ideea. Semne de întrebare legate de partenerul de viață. Din cauza unor povestiri nevinovate pe care ți le-a spus, ai tras concluzii și ai raportat totul la relația voastră.

Fecioara
Este posibil să te enerveze anumite discuții de la serviciu și, de aceea, să îți verși nervii pe apropiați sau chiar pe partenerul de viață; încearcă să fii mai detașat și nu te lăsa afectat atât de ușor. Muncești mult azi, dar vestea pe care o primești te animă și te ajută să vezi lumea cu alți ochi. Fii prudent, totuși! Încearcă să iei pauze și să te hrănești corespunzător.

Balanța
Nu ești în apele tale, însă în a doua parte a zilei un prieten te poate scoate din impas. De asemenea, este posibil chiar să îți ofere un nou job, mult mai tentant. Ca să fii fericit, ai nevoie de foarte puține lucruri atunci când starea sufletească este ca cea de astăzi. Ai nevoie de prieteni lângă tine, ai nevoie de lucruri mici și atenții și totul este bine.

Scorpion
Tinzi să te impui în fața celorlalți, însă ar trebui să fii ceva mai prudent, fiindcă există șanse ca ceilalți să creadă că îți dorești să le dai ordine și să se simtă deranjați de atitudinea ta. Ești sarcastic și îți place să îi prinzi pe cei din jur cu garda jos. La locul de muncă reușești să faci câteva victime care vor sfârși prin a nu mai vorbi cu tine toată ziua.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
O relație veche îți face din nou probleme, mai ales că lucrurile nu s-au încheiat așa cum ar fi trebuit. De aceea, ești confuz și nu știi cum să reacționezi. Poți apela la sfaturile unui prieten. Azi faci abuz de umor. Poate pentru că vrei să ascunzi o stare de tristețe care te încearcă de ceva timp, poate pentru că ești nervos, emoționat și nu găsești altă cale mai potrivită.

Capricorn
Există șanse să primești vești bune de la niște prieteni apropiați. În familie pot apărea mici tensiuni. Nu este cazul să te îngrijorezi, fiindcă nu este ceva grav. Cineva din familie face un lucru care te scoate din sărite, iar asta e suficient ca să îți strice întreaga dimineață. Încearcă să te echilibrezi, pentru că intențiile nu sunt rele.

Vărsător
În ceea ce privește starea ta de sănătate, aceasta se menține în limitele normale, așa ca poți să mai amâni controalele pe care aveai de gând să le faci. În a doua parte a zilei o prietenă te cheamă în oraș și dorește să se confeseze. Dacă nu îți faci un plan serios în ceea ce privește cheltuielile, este posibil să fii nevoit să te împrumuți sau să umbli la economii.

Pești
La sfârșitul zilei vei primi o invitație la un eveniment pe care trebuie să îl onorezi. Vei fi surprins să afli ca ai aceleași preferințe cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o.Primești o invitație care se suprapune cu un plan deja stabilit. Este destul de dificil să decizi ce variantă vei alege; te sfătuim să îți urmezi flerul și să îți asculți inima.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: