FRUMUSETE LIFESTYLE NUTRITIE

Nu doar operațiile estetice o ajută să arate impecabil! Două alimente pe care Bianca Drăgușanu le evită tot timpul

Puțini sunt cei care-și mai amintesc că Bianca Drăgușanu nu a fost dintotdeauna o silfidă. Ba chiar ea mărturisea, imediat după apariție în Playboy, că a avut chiar și 78 de kilograme și ca să ajungă greutatea ideală s-a înfometat cu zilele.

Acum însă Bianca Drăgușanu nu mai este nevoită să mai sară peste mese ca să arate ”țiplă”. E drept, au ajutat-o considerabil și operațiile estetice, însă diva a mărturisit că, după ce a încercat numeroase diete, unele de-a dreptul draconice, a ajuns la concluzia că este important să mănânci.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.

Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu la podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Mănâncă de toate, dar cu moderație

Bianca a mărturisit că, practic, paradoxal, nu se abține de la nimic și întotdeauna își face poftele. Însă are grijă ca să mănânce cu măsură.

Ceea ce este foarte important, a spus diva, e că evită pe cât posibil două alimente: zahărul și sarea. ”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu.

La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a explicat blonda show-bizz-ului românesc.

 

 

 

 

Comentarii: