LIFESTYLE

WOOWWW! Cum arată fiica lui Johnny Depp / GALERIE FOTO

Foto: Pinterest.com

Lily-Rose Depp a împlinit 18 ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Tokyo, alături de echipa Chanel, fiica lui Johnny Deep și a Vanessei Paradis fiind imaginea parfumului Chanel No.5 L’Eau. Ea îşi clădeşte o carieră şi în actorie, iar de curând, Academia de Film franceză a numit-o pe lista nominalizaţilor pentru Premiile César 2017, la categoria „Tânără Speranţă.”

Lily-Rose Depp a jucat rolul Isadorei Duncan din filmul “La Danseuse”, debutul regizoral al franţuzoaicei Stephanie di Giusto. Acţiunea este plasată în secolul al 19-lea. Pelicula imortalizează viaţa tumultoasă a dansatoarei de origine americană, Loie Fuller.

Jurnaliştii din toată lumea au numit-o „carismatică şi de o frumuseţe răpitoare”, după apariţia sa spectaculoasă pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes din 2016, când Lily-Rose a zâmbit fermecător în faţa fotografilor, la doar 16 ani.

Foto: Pinterest.com

Debordând de naturaleţe, Lily-Rose a uimit publicul de pe croazetă cu outfit-ul său rebel, inclusiv pe Vanessa Paradis, membră a juriului pentru competiţia oficială la Cannes 2016.

Cum se prepară CORECT sparanghelul

Gafa UIMITOARE făcută de Ivanka Trump: ”Cine este acest sfânt?”

Michelle Obama, în ținută lejeră și sexy!/ TOSCANA

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Ținutele cu mii de like-uri pe rețelele de socializare / IUNIE 2017

Cele mai tari modele de unghii pentru vara 2017

Outfit-urile verii 2017 care fac FURORI pe Instagram

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Ce să NU porți niciodată la o nuntă. Și ce POȚI îmbrăca în 2017

Sandale-VEDETĂ ale verii 2017

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Johnny Depp şi fosta lui parteneră de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au împreună doi copii: Lily-Rose, în vârstă de 17 ani, şi Jack, în vârstă de 14 ani. Cuplul s-a despărţit în 2012.

Comentarii: