MODA

Sandale-VEDETĂ ale verii 2017

Păreau destinate să sfârșească în uitare, dar continuă să fie în centrul atenției și în 2017,  încă mai mult decât anul trecut.

Sezonul trecut a dezlănțuit o adevărată manie pentru acest model atât de fantezist. După boom-ul inițial, probabil, nimeni nu se aștepta să le găsească din nou în acest an, în lista din must-have accesoriilor din această vară. În schimb, această nebunie colectivă pentru sandale cu pampoane (mai mari sau mai mici), nu pare să scadă.

Sandalele cu pampoane

Sandalele cu pompoane sunt accesoriul potrivit pentru a adăuga un pic de nebunie, chiar și la aspectul cel mai de bază, clasic. Practic, prin aceste accesorii, orice ținută este scoasă în evidență.

INCREDIBIL! Cum îți poate TRANSFORMA apa oganismul

Adevărul despre apa DETOX și alte ape cu VITAMINE

Apa minerală, marele duşman al corpului tău: De ce te îngraşi când o consumi

Sandale cu pampoane fără toc

Adevăratul must-have al acestui sezon sunt modelele cu talpă plată, fără toc, din stil popular , decorate cu ciucuri și alte aplicații de culoare. Aceste modele pline de viață aduc cu sine practic o stare de spirit extraordinară.

Sandale cu pampoane cu toc

Pentru acelea dintre dumneavoastră care nu vreți să renunțați la ele nici seara, vă puteți orienta spre aceleași variante , dar cu tocuri. Ele sunt ideale pentru înveseli o rochie de culoare închisă sau pentru a da o notă spumantă hainelor albe.

Cele mai cool OUTFIT-uri de WEEK-END!/ GALERIE FOTO

Știi ce trebuie să faci dacă te înțeapă o CĂPUȘĂ? / VIDEO

Scapă de tânțari cu ajutorul PLANTELOR

În versiunea lor cea mai senzuala și mai feminina, cu tocuri înalte, sunt perfecte pentru ținutele de seară.

La plajă

Inclusiv la plajă, le puteți lua cu dumneavoastră, asortându-le cu rochii cu umeri căzuți și pălării de paie, cu pantaloni scurți, de diferite culori sau cu fuste din denim si tricouri cu imprimeuri multicolore.

De asemenea, sunt perfecte pentru a ieși în oraș , atunci când temperaturile sunt caniculare. Se potrivesc perfect cu rochii-bluze, cu fuste din denim, cu pantaloni Culotte sau cu fuste midi. Practic, se potrivesc oricărui tip de look și este imposibil să dați greș cu ele.

Rochia de mireasă a Victoriei Swarovsky, moştenitoarea de 23 de ani a imperiului: 500.000 cristale și 46 kg / FOTO

Cum ne protejăm COPIII de caniculă

CU CE ne îmbrăcăm la peste 30 de grade?

***

Sfat! Alegeți combinațiile care reflectă cel mai bine stilul dumneavoastră sau starea de spirit a momentului.

Nu în ultimul rând, pentru excursii, mese festive, petreceri, ceremonii sau orice altă ocazie specială, le puteți purta cu pantaloni din materiale ușoare, dar și cu haine fluttering în culori strălucitoare, rochii de dantelă sau cu imprimeu cu flori. Puteți alege pur și simplu orice combinații în această vară extrem de colorată!

 

Comentarii: